• BIST 9057.89
  • Altın 2292.138
  • Dolar 32.3126
  • Euro 35.0981
  • Kayseri 21 °C
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 19 °C

OVAKENT’TEN ÖZHASEKİ İÇİN COŞKULU GECE

OVAKENT’TEN ÖZHASEKİ İÇİN COŞKULU GECE
Kayseri’deki Ovakentliler, Özhaseki’ye yüzde 100 oranında destek vereceklerini belirttiler

AK Parti Adayı Özhaseki, Kılıçdaroğlu’na ilginç bir yakıştırmada bulundu

 

 

“KILIÇDAROĞLU SİYASETİN TEYO PEHLİVANI”

Memleketleri Yozgat’ın Ovakent ilçesi olan; ancak Kayseri’de yaşayan Ovakentliler, AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki için coşkulu bir gece düzenlediler. Emek Düğün salonundaki geceye katılan Mehmet Özhaseki “Gönüllerin Başkanı” pankartı ve “Ovakent Seninle Gurur Duyuyor” sloganları ile karşılandı. 

a4-016.jpg

Ovakentlilerin Mehmet Özhaseki’ye büyük sevgi gösterisinde bulunduğu geceye, AK Parti Milletvekili Adayları Halil Ergen ve Aydın Kalkan da katıldı.

Gecede ilk konuşmayı yapan Ovakent Belediye Başkanı Menderes Öztürk, Kayseri’de yaklaşık 5 bin Ovakentlinin yaşadığını belirterek, oy kullanacak olan tüm hemşehrilerinin AK Parti’ye oy vereceğini ve yüzde 100 destek çıkılacağını söyledi.  

 

a2-070.jpg

AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki ise sloganlar altında kürsüye geldi. Özhaseki sözlerine Ovakentlilerin kendisine gösterdikleri sevgi ve ilgi nedeniyle teşekkür ederek başladı. Konuşmasında muhalefetin vaatlerine de değinen Mehmet Özhaseki, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili ilginç bir benzetmede bulundu. Seçim gelince yalancı pehlivanların ortaya çıkmaya başladığını ifade eden Özhaseki, Kılıçdaroğlu’nu siyasetin Teyo pehlivanı olarak değerlendirdi. Özhaseki şöyle konuştu: “Erzurumlu Teyo Pehlivan var. 

 

Palavracılıkla nam salmıştır. Durmadan yalan söyler. Bu da aynı Teyo Pehlivan gibi. Asgari ücret 1500 TL dedi. HDP 1800’e çıkardı. DSP 2500 dedi. En son Haydar Baş 5 bin olacak dedi. Zamanında Demirel de herkesin verdiğinin beş fazlası demişti. Bizim Teyo Pehlivan yine çıktı 17 milyon kişiye maaş bağlayacağını söyledi. Ben belediye başkanı olunca fakir fukarayı tespit etmiştim. Bir çoğunun evine gittim. Evine bir kuruş girmeyen insanlar vardı. Bunların hepsine aş evlerinden yemek ve ekmek verdim. Herkese maaş vereceğim diyenin partisi Kayseri’de en az 10 kez basın toplantısı yaparak, ‘Neden bu insanlara aş-ekmek veriyorsunuz, balık vermeyin balık tutmayı öğretin’ demişlerdi. Bre insafsızlar o gün öyle derken siz neden balık tutmayı öğretmiyorsunuz Peki. Bu vaatlerin hiç biri gerçekçi değil. Uçuk vaatler bu ülkeyi batırır.” Bugüne kadar seçimden seçime ortaya çıkıp kaybolanlardan olmadığını ve ne söz verdiyse yaptığını vurgulayan AK Parti Milletvekili Adayı Özhaseki, “Şimdi sokak sokak, ilçe ilçe geziyorum. Bir tek Allah’ın kulu çıkıp da sen şu sözü verdin; ama yapmadın demedi. Bir tek Allah’ın kulu hizmet etmedin, yan gelip yattın demedi. Bir tek Allah’ın kulu şunları zengin ettin demedi. Diyemez de. Çünkü biz hasbi olarak hizmet ettik” dedi.  Özhaseki’nin bu sözleri üzerine Ovakentliler canla başla çalışacaklarını belirttiler.

a3-032.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39