• BIST 9056.11
  • Altın 2300.965
  • Dolar 32.313
  • Euro 35.1123
  • Kayseri 21 °C
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 19 °C

ÖZDEN "KONGRELERİ 1 KASIM VE 31 ARALIK TARİHLERİ ARASINDA TAMAMLAYACAĞIZ"

ÖZDEN "KONGRELERİ 1 KASIM VE 31 ARALIK TARİHLERİ ARASINDA TAMAMLAYACAĞIZ"
"KONGRELERİ 1 KASIM VE 31 ARALIK TARİHLERİ ARASINDA TAMAMLAYACAĞIZ"

AK Parti İl Danışma Meclisi'nde konuşan AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, ilçe kongrelerini 1 Kasım ve 31 Aralık tarihleri arasında tamamlayacaklarını söyledi. 
Melikgazi Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen İl Danışma Meclisi Toplantısı'na TBMM Başkan Vekili Sadık Yakut, AK Parti Kayseri Milletvekili Pelin Gündeş Bakır, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici ve çok sayıda partili katıldı.
Toplantıda açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, "Partimiz kurulduğu 2001 yılından bu yana mahrumiyetler ve pürüzler içerisinde olan bir Türkiye’yi 12 yılda bize karşı yapılmış bir çok kumpaslara ve engellere karşı bugünkü seviyesine kadar yükseltti ve çok güzel ir yere getirdi. Bizlerin görevi bundan sonra bu görevi bu şekilde sürdürebilmek ve çok daha ileriye götürebilmek. Ak Parti herhangi bir parti değildir. Partimiz milletin bağrından çıkmıştır. Bizim partimiz ben demeden biz diyenlerin partisidir. Milletimiz demeden milletimiz için uğraşan bir partidir. Kendimizi hiçbir zaman öne çıkarmayan milletimizi öne çıkaran bir partidir" dedi.
Özden, ilçe kongreleri ile ilgili olarak ise, "Hayırlısıyla 16 ilçemizin 16’sında da kongrelerimiz bitireceğiz. 1 Kasım 31 Aralık tarihleri arasında Kayseri’de 16 ilçemizde bu tarihlerde ilçelerimizde kongrelerimizi tamamlayacağız. Özellikle istişarelerimiz neticesinde bizlere, il yönetimine ve genel merkeze kararı bırakan bütün ilçe başkanlarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum . Bütün ilçe başkanlarımız genel merkezimizin vereceği karara uyacağını ve bunda en ufak bir tereddütlümüzün olmadığını hem bize hem de genel merkeze iletti. Onun için her birine gönülden sevgiyle ayrı ayrı teşekkür ediyorum." diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39