• BIST 9079.97
  • Altın 2324.229
  • Dolar 32.3599
  • Euro 34.9268
  • Kayseri 10 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 14 °C

ÖZDİLEK: "HER PUAN BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ"

ÖZDİLEK: "HER PUAN BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ"
Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında deplasmanda oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Mehmet Özdilek, “Her puan bizim için çok önemlidir” dedi.

Kulüp tesislerinde, teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde antrenman yapan futbolcular, ısınma koşusunun ardından teknik çalışma yaptı.
Antrenman öncesinde bir basın toplantısı düzenleyen Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, takımın başına geldikten sonra yoğunluğun devam ettiğini söyledi.

"BİRÇOK ŞEYİ DEĞİŞTİRMEYE BAŞLADIK"
Takımın başına geleli 15 gün olduğunu hatırlatan Özdilek, "Yoğunluğumuz devam ediyor. 15-20 gün içerisinde birçok şeyi değiştirmeye başladık. Afrika Kupası'nda olan ve aramızdan ayrılan oyuncularımız var. Güzel şartlarda 17. haftada Karabük’e gittik. Saha içerisindeki performans çok önemlidir. Sürecin zorlu bir süreç olduğunu bilmemize rağmen bunu ilk maçta gördük. Kamuoyundaki geri dönüşlerin sağlıklı olması bizi umutlandırdı" dedi.

"HER PUAN BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ"
Özdilek, kendileri için her puanın çok önemli olduğunu vurgulayarak, "Geriden gelen takım olarak bu bilince sahibiz. Rakip gördüğümüz bir takımı kendi evinde mağlup etmek bir takım için çok önemlidir. Amacımız üzerine koyarak eksikleri gidererek daha da yukarı çıkabilmektir. İçeride ve dışarı da belirleyici nokta biz olacağız. Rakibe saygı duyan biz olacağız ve deplasmanlardan puan alarak evimize döneceğiz. 1 veya 2 tane oyuncuyu bünyemize katmak istiyoruz. Oyuncuların içerisinde bulundukları ortam çok güzel. Bu bizi çok mutlu ediyor. Hep önümüze bakmalıyız. Futbolda dün yok hep gelecek var. Bugün için çalışmalarımıza devam edeceğiz ve gelecek için çalışmalarımızı ortaya koyacağız. Basın mensupları ile ilişkilerimizin daha sağlıklı olmasını istiyoruz" ifadelerini kullandı.

"SIKINTILI BİR SÜREÇTEYİZ"
Takımın ikinci yarıdaki fikstürünü de değerlendiren tecrübeli teknik adam, "Futbolda kağıt üzerinde dezavantaj gibi gözükse de sahada birçok şey değişiyor. Avantaj gibi görünen maçlar dezavantaja dönüşebiliyor. Zor görünen maçlar da kolay geçebiliyor. Her rakibe saygı duyuyoruz. 1-2 futbolcuyu daha kadromuza katmak istiyoruz. Bu bir süreçtir. Amacımızı alttakiler ile değil, yukarıdakiler ile neler yapabiliriz diye düşünmek. Bulunduğumuz yerden mutlu olmaya bakmıyoruz. Sıkıntılı bir süreçteyiz. Gelebilecek her türlü hedefe razıyız. İstikrarsız inişler ve çıkışlar takıma zarar veriyor. Alacağımız neticeler nereye varır bilmiyoruz. Takımsal olarak sadece bizim değil, birçok kulübün eksiği var" diye konuştu.

"TÜRK OYUNCULARIN BONSERVİSİ BİRÇOK TAKIMI ETKİLİYOR"
Özdilek, Türk oyuncuların bonservis ücretlerinin fazla olmasının birçok takımı etkilediğine değinerek, "Türkiye liginde Afrika Kupası’ndan en çok zarar gören takımların biri biziz. Birçok oyuncumuz orada. Takım olma olgusunu sahaya yansıtmaya çalıştık. Bunu da ilk maçta gösterdik. Sakin olmak lazım. Bu konuda da deneyimli bir ekibiz. Hedeflerimiz var. Hedefsiz hayatta kalıcı başarıları elde etmek mümkün değildir ama realiteye de bakmak lazım. Doğal olarak sezon başı herkesin belirlediği hedefler vardır. Takımların rakip olarak gördüğü takımların nerelere gideceklerini kurgularlar. Değişimler kolay olmuyor ama amaç istikrarlı kalabilen bir kulüp olgusunu oluşturmak gerekiyor. Ligin çok zor olduğunu biliyoruz. Birçok hedefle başlayan takımların nerelerde olduğunu çok iyi biliyoruz. Şehrin, bundan sonraki süreçte taraftarın destek olmasını umuyorum. Biz hedeflerimize başkan ve yönetim kurulu ile beraber ulaşacağız. Bu sene kendimizi garantiye alıp önümüzdeki senelere bakacağız" ifadelerini kullandı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39