• BIST 9079.97
  • Altın 2323.531
  • Dolar 32.3714
  • Euro 34.8891
  • Kayseri 8 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 14 °C

Özel Afacanlar Anaokulu Seminer Düzenledi

Özel Afacanlar Anaokulu Seminer Düzenledi
7 MAHALLE 8 OKUL PROJESİ DEVAM EDİYOR…ANNE BABA OKULUNDA SERTİFİKA HEYECANI…
"Başarılı çocuklar, mutlu ve eğitimli ailelerde yetişir.”
Özel Afacanlar Anaokulu organizasyonu ve Beyazşehir İMKB İlköğretim Okulu ortaklığıyla kapsamlı konuları ve geniş uzman kadrosuyla başlatılan Anne Baba Okulu seminerlerinin 4.sü de yapıldı. Toplam dört seanstan oluşan eğitim seminerimizin 4.sü Beyazşehir İMKB İlköğretim Okulu konferans salonunda Psikolog- Dan. Şuayip AKBEN ve Taşkın AKBAŞ’ın sunumlarıyla tamamlandı. 4.seansta toplam 6 seminerci katılımcılara seminer verdi. Böylece Özel Afacanlar Anaokulunun organizasyonu ile gerçekleştirilen 8.seminerde tamamlanmış oldu.
Özel Afacanlar Anaokulu ve Beyazşehir İMKB İlköğretim Okulu işbirliği ile düzenlenen Anne baba Okulunda sertifika heyecanı yaşandı. Dört hafta süren etkinliğe katılan katılımcılara düzenlenen tören ile sertifikaları verildi.
25 Aralık tarihinde başlayan Cumartesi ve pazar günleri yaklaşık ikişer saat süre ile konusunda uzmanlar tarafından verilen eğitimlerde Ailede eğitimin önemi, Çocukların başarısında ailenin rolü, Çocuk Gelişimi ve ergenlik özellikleri,Aile içi iletişim gibi konularda katılımcılar bilgilendirildi.
Beyazşehir İMKB İlköğretim Okulu konferans salonunda gerçekleştirilen Anne Baba Okulunun son haftasında Psikolog- Dan. Şuayip AKBEN ve Taşkın AKBAŞ’ın tarafından Disiplin ve Ergenlik Döneminde iletişim teknikleri hakkında verilen seminerin ardından, sertifika törenine geçildi.
350 katılımcının iştirak ettiği Anne Baba Okulunda Beyazşehir İMKB İlköğretim Okulu ve Afacanlar Özel Anaokulu yöneticileri tarafından sembolik olarak beş katılımcıya sertifikaları verildi.




ANNE BABA OKULU 7 MAHALLEDE 7 OKULDA DEVAM EDECEK…
Özel Afacanlar Anaokulu tarafından organize edilen Anne Baba Okulu 7 mahallede,8 okulda daha devam edecek.
Son derece faydalı olduğu gözlenen Anne Baba Okulu’na bundan sonra da uzman eğitimciler tarafından Gökkent mahallesindeki Şehit P.Asb.Serkan Ciddioğlu İlköğretim Okulunda devam edilecektir. Şehit P.Asb.Serkan Ciddioğlu İlköğretim Okulundaki seminerlerin ilki Eğitmen-Yazar Kadir AKEL’in katılımıyla , 25 Ocak Çarşamba saat:15:00 de Şehit P.Asb.Serkan Ciddioğlu İlköğretim Okulu konferans salonunda gerçekleştirilecektir.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39