• BIST 9068.33
  • Altın 2324.893
  • Dolar 32.3725
  • Euro 34.9755
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 18 °C

ÖZHASEKİ, AK PARTİ YEREL YÖNETİM BAŞKANLARI’NA SESLENDİ!

ÖZHASEKİ, AK PARTİ YEREL YÖNETİM BAŞKANLARI’NA SESLENDİ!
AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki.

www.kayserinews.com  kayserinin en güncel haber sitesi mutlaka tıklayın facebook sayfamız ve twitter sayfamız'dan takip edebilirsiniz.

 

Kayserinews.com

 

@Kayserinewscom twitter sayfamız takip edebilirsiniz

TIKLAYIN,BEĞENİ,YAPIN-FACEBOOK-SAYFASI-HABER-TAKİP-SİSTEMİ .https://www.facebook.com/kayserinewscom-261415263889283/?fref=ts

 

 

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, 81 ilin AK Parti Yerel Yönetimler Başkanları ile AK Parti Genel Merkezi’nde bir analiz toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda Özhaseki, yerel yönetimler başkanlarına Genel Merkez’in geleceğe dair vizyonunu anlattı ve onlardan gayretli çalışmalarına devam etmelerini istedi. 


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Parti teşkilatlarında Yerel Yönetimler Başkanlığı görevinde bulunan 81 ilin Yerel Yönetim Başkanları ile bir değerlendirme toplantısı yaptı.

20160324aw697717_02.jpg


Yerel yönetimlerde işi baştan sıkı tuttuklarını belirten Mehmet Özhaseki, “Yerel yönetim başkanlarından bulundukları illerde yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi aldık. ‘Yerel seçimlere daha çok var!’ demeden, rehavete kapılmadan, şimdiden her türlü gayreti göstermeliyiz.” ifadesinde bulundu.


Yerel yönetimler başkanlarının bulundukları görevin ehemmiyetini vurgulayan Özhaseki, “Şunu unutmayalım: ‘Biz ayakta olursak, Türkiye koşacak; biz diri olursak, Türkiye iri ve büyük olacak.” değerlendirmesinde bulundu.


AK Parti’nin kurulduğu günden beri yerel yönetimleri önemsediğini belirten Özhaseki, “AK Parti’nin yerel yönetimlerde uyguladığı politikalar; belediyeciliğin gelişmesine de doğal olarak devrim niteliğinde büyük katkılar sağladı. Yerel yönetimler; AK Parti’nin hizmetleri sayesinde hayat buldu adeta yeniden canlandı.

Dolayısıyla AK Parti’nin kaderi; Türkiye’nin kaderi haline geldi. AK Parti güçlü ise, belediyelerimiz de güçlü oluyor ve vatandaşlarımıza daha kolay hizmet götürebiliyor.” dedi.
Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen toplantıda yerel yönetimler başkanlarına çalışmalarından dolayı teşekkür eden Özhaseki, Yerel yönetim başkanları aracılığıyla bütün illere selam gönderdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39