• BIST 9079.97
  • Altın 2307.515
  • Dolar 32.3424
  • Euro 35.0714
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İstanbul 19 °C

Özhaseki AK Parti'de Sen ben yok Türkiye var

Özhaseki  AK Parti'de Sen ben yok Türkiye var
CHP’den 2, MHP’den 1 Belediye Başkanı AK Parti'ye Geçti
AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, AK Parti’ye katılımların hız kazandığını ifade etti.

www.kayserinews.com  kayserinin en güncel haber sitesi mutlaka tıklayın facebook sayfamız ve twitter sayfamız'dan takip edebilirsiniz.

 

Kayserinews.com

 

@Kayserinewscom twitter sayfamız takip edebilirsiniz

TIKLAYIN,BEĞENİ,YAPIN-FACEBOOK-SAYFASI-HABER-TAKİP-SİSTEMİ .https://www.facebook.com/kayserinewscom-261415263889283/?fref=ts

 

 

 

AK Parti Grup Toplantısı’nda Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından rozetleri takılan belediye başkanları ile birlikte 57 belediye başkanı AK Parti’ye katılmış oldu.

Bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde gerçekleştirilen AK Parti Grup Toplantısı’nda CHP’den 2, MHP’den ise 1 belediye başkanı AK Parti'ye geçti. CHP’den istifa eden Yeşilgölcük Belediye Başkanı Hakkı Şengül ve Orhanlı Belediye Başkanı Erhan Polat; MHP’den ise Bağlıkaya Belediye Başkanı Davut Çalışkan AK Parti'ye katıldı. Belediye başkanlarına parti rozetlerini AK Parti Grup Toplantısında Başbakan Ahmet Davutoğlu taktı ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Üç belediye başkanın AK Parti’ye katılmasında çalışma yürüten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, “Belediye başkanlarımız, vatandaşlarımıza daha iyi hizmet götürebilmek için AK Parti ailesine katıldı.” dedi.

8dc283c7-02b4-4a26-8f24-4f7a0c16a586.jpg

 

AK Parti'ye katılan Belediye Başkanlarını tebrik eden Özhaseki "AK Parti çatısı altında Yeşilgölcük, Orhanlı ve Bağlıkaya birlikte hizmet götürecek olmaktan memnuniyet duyuyoruz. AK Parti’nin hizmetleri büyümeye devam ediyor. Kapımız bu hareketin içerisinde millete hizmet etme aşkıyla çalışmak isteyen herkese açıktır.” ifadesini kullandı.

 

AK Parti’ye katılmak isteyen belediye başkanlarında,

aradıkları bazı kriterlerinin olduğunun altını çizen Özhaseki, “Çeşitli partilerden 54 tane belediye partimize geçti. Bugün 3 belediye başkanımız daha AK Parti kervanına katılacak. Partimize katılmak isteyen belediye başkanlarında aradığımız bazı önemli kıstaslarımız var:

Birincisi, partimize katılmak isteyen belediye başkanının ahlaki değerleri, partimizin ahlaki değerleri ile örtüşecek. İkincisi ise, belediye başkanının kamu malında gözü olmayacak. Son olarak, partimize katılımları kamuoyu açısından da destek görecek. Bu kriterleri taşıyan belediye başkanlarını partimize kabul ediyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.

Siyasi parti değişikliğinin hiç kolay bir iş olmadığını vurgulayan Özhaseki, “AK Parti, çalışan ve hizmet eden bir anlayışa sahiptir. AK Parti, ‘Sen ben yok! Türkiye var!’ ilkelerinde hareket eder. Çünkü AK Parti, milletin ortak adresi ve sesidir. AK Parti’ye katılımlar önümüzdeki günlerde artarak devam edecek.” diyerek sözlerini noktaladı. 

91defc27-604e-48cc-8f2f-69806358d53c.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39