• BIST 9079.97
  • Altın 2323.892
  • Dolar 32.355
  • Euro 34.922
  • Kayseri 7 °C
  • Ankara 12 °C
  • İstanbul 13 °C

Özhaseki Başkana Bünyan'da büyük ilgi ve sevgi

Özhaseki Başkana Bünyan'da büyük ilgi ve sevgi
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, miting için gittiği Bünyan'da büyük ilgi ve sevgi gösterileriyle karşılandı. İlçe merkezindeki mitingin yanı sıra, köy ve beldelerinde de toplantılara katılan Başkan Özhaseki, "Ayinesi iştir kişinin.

g3-003.jpgKayseri'ye yaptığımız hizmetlerin şahidi Kayseri halkıdır" dedi. Bünyan'daki mitinge Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız da katıldı. 
Miting için Bünyan'a giden Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, 10 kilometreyi bulun binlerce aracın oluşturduğu konvoyla karşılandı ve miting alanına geçildi. Mitinge Başkan Özhaseki'nin yanı sıra Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, TBMM Başkan Vekili Sadık Yakut, Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, Bünyan İlçe Başkanı Savaş Gökçe ve Bünyan Belediye Başkan Adayı Şinasi Gülcüoğlu da katıldı. İlçe meydanındaki binlerce Bünyanlının katılımıyla yapılan mitingde İlçe Başkanının ardından kürsüye gelen Bünyan Belediye Başkan Adayı Şinasi Gülcüoğlu hizmet için yetki istedi ve Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Bünyan'ın sorunlarını çözeceklerini belirtti. AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz ise meydandaki coşkunun Bünyan'ın AK Parti'yi tercih ettiğinin göstergesi olduğunu söyledi.
"ALNIMIZ AK, BAŞIMIZ DİK"
30 Mart seçimlerinin Büyükşehir ile ilçelerin buluştuğu mutlu bir gün olacağını belirterek sözlerine başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, hizmetlerin yaygınlaştırılacağını belirtti. Sık sık sloganlarla kesilen konuşmasında Kayseri'ye yapılan hizmetleri anlatan ve Bünyan'a yapılması gerekenleri dile getiren Özhaseki, "Bugüne kadar söyleyip de yerine getirmediğim hiçbir vaadim olmadı. Yaptıklarımın şahidi Kayseri halkıdır. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Biz işimizle kendimizi ispatladık. Biz yola çıkarken hizmet belediyeciliği yapacağız, ideolojik belediyecilik yapmayacağız demiştik. O günden beri sözümüzde duruyoruz. Gittiğimiz her yere başımız dik alnımız açık gidiyoruz. Çünkü çok çalıştık. Gece gündüz demeden çalıştık. Gittiğimiz yerlerde o kadar çok anlatacak hizmetimiz var ki. 5 bin gündür iş başındayız, 10 bin iş yapmışız. Bu hizmetler arasında hiçbir belediyenin cesaret edemediği devasa işler de var" dedi.
COŞKU HİÇ DİNMEDİ
Bünyan'daki mitingin ardından Güllüce, Akmescit, Büyüktuzhisar ve Karakaya beldeleri ile Köprübaşı köyünde coşkulu kalabalıkların katılımıyla toplantılar yapıldı. Güllüce ve Akmescit'te yaptığı konuşmalarda seçimlerin ilçe, belde ve köyler için hizmette bir milat olacağını belirten Başkan Özhaseki daha sonra da Köprübaşı ve Büyüztuzhisar'da halka hitap etti. Coşkulu kalabalığa konuşan Başkan Özhaseki'ye Tuzhisar Belediye Başkanı Mehmet İmir tarafından halı hediye edildi.
Başkan Özhaseki ve beraberindekiler Tuzhisar'dan Karakaya beldesine geçti. İlerleyen saate ve soğuk havaya rağmen Karakaya'da da coşkulu bir kalabalığa seslenen Başkan Özhaseki, oy verenin hesap sorma hakkının olduğunu belirtti ve "Bizi güçlü bir şekilde destekleyin, biz de size hizmetkar olalım" dedi.g2-007.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39