• BIST 9091.57
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 19 °C

Özhaseki Bizim hareketimizin lideri Recep Tayyip Erdoğan’dır

Özhaseki Bizim hareketimizin lideri Recep Tayyip Erdoğan’dır
AK PARTİ'DE TEMAYÜL YOKLAMALARI BAŞLADI

AK Parti’de2. Olağanüstü Kongre öncesi istişare süreci başladı. AK Parti Genel Merkez, “Kimi Genel Başkan olarak görmek istiyorsunuz?” diye sordu. AK Partililer o ismi kapalı zarf içerisinde sundu. Özhaseki, “Ortak akıl ile bir isim ön plana çıkacaktır.” dedi.

 

KAYSERİ'DE,YAŞANAN-HABERLER.KAYSERİNEWS.COM-GOOGLE'DAN-TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.FACEBOOK-TWİTTER-SAYFASI-TAKİP-BEĞEN

Kayserinews.com@Kayserinewscomtwittersayfamıztakip edebilirsinizTIKLAYIN,BEĞENİ,YAPIN-FACEBOOK-SAYFASI-HABER-TAKİP-SİSTEMİ .https://www.facebook.com/kayserinewscom-261415263889283/?fref=ts

AK Parti'de, 2. Olağanüstü Kongre kararının alınmasının ardından, Genel Başkan Adayı’nın belirlenmesine yönelik temayül yoklamaları başladı. Temayül yoklamalarıyla 813 partilinin görüşünün alınması planlanıyor.

Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş'ın başkanlık yaptığı temayül komisyonunda, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Genel Merkez Kadın ve Gençlik Kollan başkanları ile TBMM'yi temsilen Grup Başkanvekilleri adına Nurettin Canikli yer aldı. Genel Merkez temayül yoklamasında, İl Başkanları, Büyükşehir ve İl Belediye Başkanları, İl Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanları, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekilleri ile İl Genel Meclis Başkanları’nın da aralarında bulunduğu 813 AK Partili’ye "Genel Başkan kim olsun?" sorusunu yöneltti.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, “AK Parti; aldığı kararlarda pek çok kesimin görüşüne başvuran bir geleneğe sahiptir. Bunlardan birini de temayül yoklamaları oluşturuyor. Bugün Genel Başkanımızın belirlenmesi için AK Partili kardeşlerimiz temayül yoklamasında kanaatlerini bildirdiler. Temayülde ortak akıl ile bir isim ön plana çıkacaktır. Yapılan temayül yoklamalarının partimize ve memleketimize hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah, yeni Genel Başkan Adayımızı muhtemelen Perşembe günü Genel Merkez’de görkemli bir toplantı ile açıklayacağız.” dedi.

“Bizim hareketimizin lideri Recep Tayyip Erdoğan’dır.”

AK Parti'nin geçmişine bakıldığında, birlik beraberlik ruhu içinde birçok şeyi başardığını vurgulayan Özhaseki,  bu süreçten de güçlü bir şekilde çıkacağını söyledi. 
AK Parti hareketinin tabii liderinin Recep Tayyip Erdoğan olduğunun altını çizen Özhaseki, “AK Parti her zaman güçlü bir irade ortaya koymuştur. Bizim için önemli olan partimizin bugün her zamankinden çok daha fazla birlik bütünlük ruhu içinde olması ve bu süreçten çok güçlü şekilde çıkarak tekrar yoluna devam etmesidir." dedi. Temayül yoklamalarından hemen sonra Genel Merkez’de Belediye Yasaları hakkında belediye başkanlarının görüşlerini alan Özhaseki, “Üzerinde çalıştığımız Belediye yasaları hakkında Büyükşehir ve İl Belediye Başkanlarımızın düşüncelerini aldık. Belediye Başkanlarımız da hazırladığımız yeni yasa taslağından ziyadesiyle memnun kaldılar. Belediyelerle ilgili yeni yasa tasarısını en kısa zamanda Meclis'e sunacağız.” diyerek sözlerini noktaladı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39