• BIST 9070.29
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3641
  • Euro 34.9382
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 18 °C

Özhaseki CHP Milletvekilleri 25 kişi ile Kayseri'ye çıkarma yapmışlardı

Özhaseki CHP Milletvekilleri 25 kişi ile Kayseri'ye çıkarma yapmışlardı
Bakan Özhaseki; “Belgeler Uyduruk Kâğıtlar, Paçavralar”

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki bazı programlara katılmak için Kayseri’ye geldi. Bakan Özhaseki programlara başlamadan önce gazetecilerin sorularını cevapladı.

Gazetecilerin, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ve yakınlarının yurtdışına para gönderdiği iddialarını cevaplayan Bakan Özhaseki;  “Belgeler uyduruk kâğıtlar, paçavralar.

Arkadaşlar ben alışkınım tabi bu adamın yaptıklarına. Kayseri bu konuda çok tecrübeli. Genel Başkanlığının ilk gününden itibaren mecliste salladığı bir dosyadan sonra Kayseri’ye de hatırlarsanız Grup Başkanvekilleri Genel Başkan yardımcıları gibi sıfatı taşıyan milletvekilleriyle birlikte 25 kişilik milletvekili ordusuyla çıkartma yapmışlardı” dedi.

CHP’nin algı operasyonu yaptığını ifade eden Bakan Özhaseki uyduruk belgeleri götürüp savcılara verdiklerini söyledi. Bakan Özhaseki;  Yapmaya çalıştıkları şuydu; bir algı operasyonu. Burada bir kötülük var, burada bir kirlilik var demeye çalışıyorlardı.

İlk geldiklerinde yanlarında yanlış hatırlamıyorsam 289 sayfalıkta dosya getirmişlerdi. Daha sonra o dosyaya baktığımız zaman affedersiniz tuvalet kâğıdından farklı hiçbir belgesi olmayan birçok uyduruk belgeleri götürüp savcılığa verdiklerini gördüm”

 Bu belgelerin savcılar tarafından iki kez incelendiğine değinen Özhaseki;  “Türkiye Cumhuriyeti tarihinde bu belge dedikleri paçavralar Kayseri’de ikinci kez incelendi, suratlarına çarpıldı.

Bir tane kızaranı gördünüz mü? Utananı gördünüz mü? Yav hakkınızı helal edin aylarca kamuoyunu meşgul ettik, sonra da masum insanlara iftira ettik, amma bu yalandı diyeni gördünüz mü? Pişkin pişkin devam ettiler. Şimdi aynı numara devam ediyor arkadaşlar” dedi.

Kayseri’de yürütülen algı operasyonun bugün de Cumhurbaşkanı Erdoğan ve yakınları için aynı şekilde yapıldığını ifade eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki şunları söyledi; “O Numara nedir? Man Adası diye bir ada var.

Orada bir şirket var. Sayın Cumhurbaşkanımızın ve çocuklarının, yakınlarının, dünürlerinin vs oraya milyonlarca dolar para aktardıkları. Bütün bankacılık işlemleri tarandı böyle bir adaya milyonlarca dolar değil kuruş gitmemiş. Nasıl olacak şimdi? Efendim belgeler geliyordu gidiyordu. Yav geliyordu gidiyordusu olur mu? Ver hadi belgeleri. İşte en sonda baktılar ki, daraldılar tüm Türkiye üstlerine geliyor pazartesi savcılığa vereceğiz diyorlar. Takip ediyoruz. Göreceğiz o günde. Uyduruk bir takım bankacılık işlemlerini paçavraları koymuşlardır hiçbir hükmü olmayan yine vermişlerdir. En üzücü taraf ne yazık ki artık CHP Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte önce FETÖ’nün partisi oldu, şimdi de kumpasların partisi olmaya da devam ediyor. Kendisi zaten FETÖ kumpasıyla gelmişti. Çok yakışıyor da zaten.  FETÖ’nün kurmuş olduğu kumpas Deniz Baykal’a kesinleşti. Eski genel başkan gitti bu beyefendi gelmişti. Arkasından şimdi o kumpaslarına devam ediyor. FETÖ’nün sözcülüğüne devam ediyor. Hayırlı uğurlu olsun. Çok iyi buldular birbirlerini Allah sonunu hayır ede”

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39