• BIST 9079.97
  • Altın 2324.068
  • Dolar 32.3623
  • Euro 34.9104
  • Kayseri 7 °C
  • Ankara 12 °C
  • İstanbul 13 °C

ÖZHASEKİ, ERZURUM AĞRI KARS VE IĞDIRLILARLA BULUŞTU

ÖZHASEKİ, ERZURUM AĞRI KARS VE IĞDIRLILARLA BULUŞTU
“NEREDE DOĞDUĞUMUZ DEĞİL NE YAPTIĞIMIZ ÖNEMLİ”

AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, Erzurumlular Derneği, Ağrılılar Derneği ve Kars-Ardahan-Iğdırlılar Derneği tarafından düzenlenen geceye katıldı. Ülkenin doğusu ve batısının etle tırnak misali olduğunu ifade eden Mehmet Özhaseki, “Nerede doğduğumuzun önemi yok. Önemli olan bu hayatta neler yaptığımız” diye konuştu. 
AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, üç dernek tarafından ortaklaşa düzenlenen gecede Halk Aşıkları tarafından “Vekillerin Kralı”, “Vatan sizden hizmet bekler” sözleriyle karşılandı. Geceye Mehmet Özhaseki’nin yanı sıra AK Parti Milletvekili Adayları İsmail Tamer ile Aydın Kalkan da katıldı. Gecede konuşan Erzurumlular Derneği Başkanı Turan Taşçı, Mehmet Özhaseki’nin Kayseri için büyük hizmetler yaptığını, bundan sonra da daha büyük hizmetler vereceğine inandığını dile getirdi.
Kars-Ardahan-Iğdırlılar Derneği Başkanı Aytaç Kırmızıtaş da konuşmasında Özhaseki’ye destek vereceklerini belirterek, “Gönlümüzün efsane başkanı Kayseri’yi marka şehir yaptı. Yolları açık, bahtları açık olsun” dedi.
Ağrılılar Derneği Başkanı Bekir Barbaros ise Mehmet Özhaseki’nin bugüne kadar kapısını her zaman kendilerine açtığını ifade ederek “Kayseri’ye efsane hizmetler yapan Özhaseki’nin bu güzel hizmetlerini TBMM çatısı altında sürdüreceğinden eminiz” diye konuştu.
AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki de ülkenin doğusu ve batısının etle tırnak gibi olduğunu belirtti. Aramızdaki en önemli bağın din kardeşliği olduğunu vurgulayan Özhaseki, “Nerede doğduğumuzun hiç önemi yok. İyi ki Kayseri’ye gelmişsiniz, şerefler getirmişsiniz. Aramızdaki din kardeşliğine aykırı davranmak Rabbimizin gücüne gider. Senelerdir belediye başkanlığı yapıyorum. Başkanlığım süresince bu kardeşliği pekiştirebilmek adına elimden ne gelirse yaptım. Telefonlara çıkmadığım, gelen sorunları çözmeye çalışmadığım bir tek gün olmamıştır. Bunu görev olarak, ibadet aşkıyla yaptım” dedi.
Konuşmanın ardından günün anısına üç dernek başkanı tarafından AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki’ye hediye verildi. Gecede konuşan Kayseri Milletvekili ve AK Parti Milletvekili Adayı İsmail Tamer de daha önceki seçimlerde olduğu gibi 7 Haziran seçimlerinde de hemşerilerinin nasıl oy kullanacaklarını iyi bildiklerini söyledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39