• BIST 8794.28
  • Altın 2238.357
  • Dolar 32.3357
  • Euro 35.1109
  • Kayseri 9 °C
  • Ankara 11 °C
  • İstanbul 13 °C

Özhaseki FETÖ’cülerin başına dünyayı yıkacağız ve dünyayı onlara dar edeceğiz

Özhaseki FETÖ’cülerin başına dünyayı yıkacağız ve dünyayı onlara dar edeceğiz
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki:

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Kayseri’de Esnaf ve Sanatkar Buluşması’na katıldı. 


Develi’de vatandaşlara seslenen Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, buradan Talas ilçesine geçerek Selçuklu Evi’nde vatandaşla buluştu. Burada vatandaşlara sohbet eden Bakan Yılmaz, anayasa değişikliği ile ilgili vatandaşlara bilgiler verdi.

20170324aw020818_01.jpg


Daha sonra Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından düzenlenen Esnaf ve Sanatkar Buluşması’na katılan Bakan Yılmaz, esnaflar ile buluştu.


Kentte bulunan bir otelde düzenlenen buluşmaya, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Vali Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, KESOB Başkanı Ahmet Övüç, ilçe belediye başkanları, esnaflar ve davetliler katıldı.


Burada konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, “Türkiye’nin içerisinde bulunduğu ortam Cumhuriyet tarihimiz boyunca rastlayabileceğimiz en önemli ortamdır. Cennet gibi ortamda yaşıyoruz ama bir o kadar da düşmanlarımız var. 4 tarafında değil, 14 tarafında düşman var. İçeriden PKK belası var.

Özellikle Haziran seçimlerinde oralarda hendekler kazarak öz yönetim ilan ettiler. Onları kazdıkları çukurlara gömdük. Şehirler şehirleri bunlardan temizledik” ifadelerini kullandı.
FETÖ’cülerin başlarına dünyayı yıkacaklarını kaydeden Bakan Özhaseki, “40 yıldır bize iyi gözüken adamların gerçek yüzlerini 15 Temmuz’da gördük. Masum insanları katlettiler. İnsan dinin özünden uzaklaşırsa hocanın rüyaları ve sahte yalanlarla dünyayı bambaşka görüp cinayetler işler ve cennete gideceğine inanır.

Bunları da temizliyoruz. Temizlemeye devam edeceğiz. Bize mağduriyet var diyorlar. Ne mağduriyeti. Hem devletin ekmeğini yiyeceksin sonrada yurt dışındaki efendilerinin sözünü dinleyeceksin. FETÖ’cülerin başına dünyayı yıkacağız ve dünyayı onlara dar edeceğiz” diye konuştu.


Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz da, “Kaliteli bir eğitim vermek bizim amacımızdır. Türkiye’de derslik başına düşen öğrenci sayısını 30’un altına düşürdük. AK Parti döneminde atanan öğretmen sayısı 560 binin üzerindedir.

Her gördüğünüz 3 öğretmenden 2’sini biz atadık. Öğretmenlerimizin özlük haklarında da iyileştirmeler yaptık. Şuanda öğretmenlerimize 942 dolar veriyoruz. Geçmişte yapılanlardan çok daha fazlasını yaptık. Ücretsiz ders kitapları dağıttık. Akıllı tahtası olmayan okulumuz ve tablet dağıtmadığımız bir öğrenci kalmayacak” ifadelerini kullandı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39