• BIST 9092.43
  • Altın 2324.208
  • Dolar 32.3599
  • Euro 34.9287
  • Kayseri 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 15 °C

ÖZHASEKİ GERMİR'DE

ÖZHASEKİ GERMİR'DE
“KAYSERİ’NİN MENFAATLERİNİ SONUNA KADAR SAVUNACAĞIZ”

AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki Germir Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Kayseri’nin ihtiyacı olan her türlü projeyi Ankara’da takip edip hayata geçireceklerini ifade eden Özhaseki, Kayseri’nin menfaatlerini sonuna kadar savunacaklarını söyledi. 
Germir Mahallesi’nde düzenlenen toplantıya katılan AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, yine halkın büyük ilgisiyle karşılandı. Özellikle bir çocuğun uzun süre Özhaseki’ye sarılması ve bırakmaması dikkat çekiciydi. Toplantıya, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden ile Milletvekili Adayı Havva Talay Çalış da katıldı.
AK Parti iktidarıyla Türkiye’nin prestijinin artmaya devam edeceğini belirten Havva Talay Çalış, seçimlerden sonra da istikrarın süreceğini kaydetti.
AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki de, Kayseri’nin projelerinin hayata geçirilmesi için her türlü mücadeleyi vereceklerini söyledi. Güçlü bir kadro ile hizmet edeceklerini dile getiren Özhaseki, “Her türlü projeyi biz koparacağız. Gidip Ankara’da gümbür gümbür, gerekirse kavga edip şehrimizin menfaatlerini sonuna kadar savunarak bu projeleri biz getireceğiz. Listemize güveniyoruz. Seçimler bitip 4 sene geçtikten sonra yüzünüzü kızartacak bir Allah’ın kulu olmayacak” dedi.
Germir Mahallesi’ndeki toplantıda muhalefet partilerinin uçuk vaatlerine halkın kanmadığı da ortaya çıktı. Milletvekili Adayı Özhaseki’nin “Seçim dönemi gelince yalancı pehlivanlar ortaya çıkıyor” demesi üzerine söze giren vatandaşlar, Özhaseki’yi tasdik ettiler. Özhaseki ayrıca, “Ömründe taş üstüne taş koymamış adamlar atıp tutuyor. Mirasyedi gibi dağıtıyorlar” diye konuştu.

20150507aw405571_02.jpg
AK Parti Milletvekili Adayı Özhaseki’yi dinleyen Germir Halkı, zaman zaman söz alarak “Kayseri sevdalısısınız”, “Sizleri çok seviyoruz”, “Her zaman yanınızdayız” sözleriyle destek verdiler.
AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, Germir’deki toplantının ardından mahalledeki bir eve giderek taziye ziyaretinde bulundu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39