• BIST 9079.97
  • Altın 2324.301
  • Dolar 32.363
  • Euro 34.9365
  • Kayseri 10 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 14 °C

ÖZHASEKİ HER İLİMİZE BAŞIMIZ DİK GİDİYORUZ

ÖZHASEKİ  HER İLİMİZE BAŞIMIZ DİK GİDİYORUZ
MEHMET ÖZHASEKİ’YE ZİYARETÇİ AKINI

www.kayserinews.com  kayserinin en güncel haber sitesi mutlaka tıklayın facebook sayfamız ve twitter sayfamız'dan takip edebilirsiniz.

Kayserinews.com@Kayserinewscomtwittersayfamıztakip edebilirsinizTIKLAYIN,BEĞENİ,YAPIN-FACEBOOK-SAYFASI-HABER-TAKİP-SİSTEMİ .https://www.facebook.com/kayserinewscom-261415263889283/?fref=ts

 

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Genel Merkez’de yoğun bir tempo ile çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Özhaseki, “Her gün onlarca milletvekilimiz, belediye başkanımız ve il başkanlarımız ile gündemimizdeki konuları istişare ediyoruz.” dedi. 


AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’yi Genel Merkez’de gün içerisinde, Denizli Milletvekili Nihat Zeybekçi, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile İl Başkanı Hakan Kahtalı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ile İl Başkanı Musa Arat, Adana İl Başkanı Fikret Yeni, Burdur İl Başkanı Süleyman Faki ile yönetim kurulu üyeleri, Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık ve Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar ziyaret etti.

20160409aw713254_03.jpg


Ziyaretçileriyle fikir alışverişinde bulunan Özhaseki, “Ziyaretler esnasında başkanlarımızla da bolca sohbet etme fırsatı bulduk ve gündemimizdeki konuları değerlendirdik.Karşılıklı görüş alışverişinde bulunduğumuz kıymetli misafirlerime ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” ifadesini kullandı.


“HER İLİMİZE BAŞIMIZ DİK GİDİYORUZ”
Elini vicdanına koyan herkesin AK Parti döneminde yapılan çalışmaları gördüğünü ifade eden Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki, “Elini vicdanına koyan herkes AK Parti’nin belediyecilik alanında yapılan hizmetlerini ve çalışmalarını görüyor. Bunun neticesinde de her ilimize başımız dik gidiyoruz.Halkımızın düşünceleri, sorunları, memnuniyetleri bizim için önemli." dedi.


Hizmet belediyeciliği yapma sözü verdiklerini anımsatan Özhaseki sözlerini şöyle tamamladı:
"Biz, devletin üzerine düşen bütün hizmetleri vatandaşlarımıza götürmenin çabası içerisindeyiz.Biz hizmet edeceğiz. Güçlü ve zengin olanın değil; haklı olanın sözü geçecek. Mazeret üretmeyeceğiz. Paramız vardı, yoktu demeyeceğiz. Çaldırmayacağız, çarptırmayacağız dedik. O günden beri de Allah'a hamdolsun sözümüzde duruyoruz.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39