• BIST 9079.97
  • Altın 2308.811
  • Dolar 32.3404
  • Euro 35.0923
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İstanbul 19 °C

Özhaseki İlçe Kongrelerinde sucuk dağıtıcak

Özhaseki İlçe Kongrelerinde sucuk dağıtıcak
KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ÖZHASEKİ:

"ÜSTURUPLU YALAN SÖYLEDİKLERİ İÇİN YARGITAY'DAN DÖNÜVERİYOR" 
- "PARALARI ALDIK VE ALMAYA DEVAM EDİYORUZ"

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan aldığı sucuk paralarını geri iade ettiği ile ilgili haberlere, "Bazen ama şöyle bir şey oluyor; üsturuplu yalan söyledikleri için Yargıtay’dan dönüveriyor. Nasıl dönüyor? ‘Valla biz öyle söylemedik. Biz ne dedik ki? Eleştirdik canım. İftirada etmedik. Ne var bunda falan’ diyorlar" dedi. 
Başkan Özhaseki, "Bugün büyük gazetelerden birine baktım ki benimle ilgili şöyle bir haber çıkmış; Kemal Kılıçdaroğlu’ndan aldığı sucuk paralarını geri iade ediyor. Meğerse kendi kesesinden yerdirmiş" dedi.
Özhaseki, "Arkadaşlar hatırlarsanız bundan 2-3 yıl kadar önce Anamuhalefetin Genel Başkanı bir iftira ile ortaya çıktı. Aslında savcılıkta incelenmiş kesinde karar verilmişti o konuda. O iftiraları devam ettirince savcılık bir kere daha o dosyayı açtı. 3 tane savcı inceledi. ‘bu iftiradır’ diyerek yüzlerine çarptı ve iş bitti fakat bununla duramadılar algı idaresine başladılar. Her hafta televizyonlarda, meclis konuşmalarında, basın toplantılarında iftiraya devam etti. Yalanlarına devam etti" diyerek şu şekilde konuştu:
"O zaman bizde 50’den fazla dava açtık. Bu davaların çoğunu kazandık. Zaten hukuki süreçler devam ediyor. Paraları aldık, almaya da devam ediyoruz. Bazen ama şöyle bir şey oluyor; üsturuplu yalan söyledikleri için Yargıtay’dan dönüveriyor. Nasıl dönüyor? ‘Valla biz öyle söylemedik. Biz ne dedik ki? Eleştirdik canım. İftirada etmedik. Ne var bunda falan’ diyorlar. O zaman bazen davaların döndüğü de oluyor. Şimdi ona sevindirik olmuş gibi basın toplantıları yapıyorlar. ‘Meğerse bu paralar bizim değilmiş de Haseki’nin kendi parasıymış’ diyorlar. Makbuzlar çantamda. Basın mensupları istiyorsa dağıtayım. Kesinleşmiş paralar var.

Yarın birgün de zaten ilçe kongrelerinde sucuk dağıtmaya devam edeceğim.

İstedikleri kadar yalan söylesinler. İstedikleri kadar iftira etsinler. Allah’ın izniyle bizim başımız dik, alnımız açık. Hizmet etmeye devam edeceğiz. Bunlarında yalanlarını yüzlerine çarpmaya devam edeceğiz".

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39