• BIST 9079.97
  • Altın 2310.536
  • Dolar 32.3369
  • Euro 35.0909
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İstanbul 19 °C

Özhaseki, Kadın Kolları toplantısında

Özhaseki, Kadın Kolları toplantısında
“AK PARTİ, GELMİŞ GEÇMİŞ EN BAŞARILI İKTİDAR”

AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, partisinin Kadın Kolları tarafından düzenlenen toplantıdaAK parti iktidarının 13 yıldır milletin yüz akı olduğunu söyledi. AK Parti iktidarının gelmiş geçmiş en başarılı iktidar olduğunu belirten Özhaseki, “Hangi istatistikler dikkate alınırsa alınsın en başarılı iktidar AK Parti iktidarıdır” dedi.AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, partisinin Kadın Kolları tarafından düzenlenen toplantıya eşi Neşe Özhaseki ile birlikte katıldı. Toplantıya AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Milletvekili Adayı Havva Talay Çalış, İl Kadın Kolları Başkanı Sevilay İlkentapar, ilçe kadın kolları başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

 Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, İl Başkanı Özden ve beraberindekiler salona alkışlar eşliğinde girdi. Toplantıda konuşan AK Parti Milletvekili Adayı Havva Talay Çalış, 2002’den bu yana kadınlara en çok değer veren partinin AK Parti olduğunu belirtti.AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki de, AK Parti’nin 13 senedir yaptığı hizmetlerle milletin yüz akı olduğunu söyledi. AK Parti iktidarının bugüne kadarki en başarılı iktidar olduğunu vurgulayan Özhaseki, “İddia ile söylüyorum; AK Parti, gelmiş geçmiş ne kadar iktidar varsa hepsinden daha başarılıdır.

Bütün istatistikleri yan yana getirin, hepsinde bu görülür. Çok partili sisteme geçildiğinden itibaren hangi iktidar gelmişse hepsiyle AK Parti’yi kıyaslayabilirsiniz. Ekonomide müthiş başarı var. Bizden önceki üçlü koalisyon hükümetinin yaşattığı rezilliği biliyoruz. Bir gecede faizleri 7 bin 500’lere çıkardıklarını unutmadık. IMF’ye 23,5 milyar dolar borçlandırıp ekonomi yönetiminin nasıl kıvrandırıldığını biliyoruz. 600 milyon dolar borç alabilmek için Amerika Başkanının karşısında iki büklüm ayakta duran Rahmetli Ecevit’i unutmadık. Bununla birlikte AK Parti iktidarıyla birlikte aylık neredeyse yüzde 10 olan enflasyon yıllık yüzde 10’un altına indi. Paradan altı sıfır atıldı. IMF’ye borç bitti. Liderlerimizi şimdi dönüp tüm dünyaya isterseniz IMF’ye 5 milyar dolar borç verelim diyor. Çok şükür bugünlere geldik.

2002’de gayri safi milli hasılamız 230 milyar dolardı, şimdi ise 800 milyar doları geçti. 10 sene içinde gayrı safi milli hasılası 3,5 kat artan başka ülke var mı? Yok. 13 yıllık iktidarımızda ortalama büyüme hızı 5,1 oldu. Bu konuda Avrupa ikincisiyiz. Bir önceki koalisyon hükümetinin çökertmiş bir ülkede iktidara geliyorsunuz ve ülkeyi bu noktaya getiriyorsunuz. Kolay şeyler değil bunlar. AK Parti öncesindeki hastaneleri unutmadık. Gece yarısı sıraya girme fişi almak için bile kuyruğa girerdik. Gece yarısı ilaç kuyruğuna girerdik. Şimdi istediğimiz eczaneden ilaç alıyoruz. Yaşlılarımız maaş almak için gece ikide kuyruğa girerdi. Tüm bunları unutmadık. Allah’a hamdolsun bunların hepsi geride kaldı. AK Parti her alanda başarılı oldu” dedi.AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki konuşmasının ardından kadınların isteklerini kırmayarak onlarla fotoğraf çektirdi. Özhaseki, çocuklarla da yakından ilgilendi.

unnamed-(1)-053.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39