• BIST 9079.97
  • Altın 2323.714
  • Dolar 32.3523
  • Euro 34.949
  • Kayseri 8 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 14 °C

ÖZHASEKİ KAPALI ÇARŞI ESNAFI İLE BULUŞTU

ÖZHASEKİ KAPALI ÇARŞI ESNAFI İLE BULUŞTU
BAKAN ÖZHASEKİ ESNAFLARI ZİYARET EDİP, LOKUM DAĞITTI

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kapalı Çarşı esnaflarını ziyaret ederek, lokum dağıttı. Melikgazi Belediyesi tarafından Ali Rıza Özderici İmam Hatip Lisesi içerisinde yaptırılan kapalı spor salonunun açılışına katılan Özhaseki, "İmam hatibi keyifle okudum" dedi.

 

KAYSERİ'DE,YAŞANAN-HABERLER.KAYSERİNEWS.COM-GOOGLE'DAN-TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.FACEBOOK-TWİTTER-SAYFASI-TAKİP-BEĞEN

Kayserinews.com@Kayserinewscomtwittersayfamıztakip edebilirsinizTIKLAYIN,BEĞENİ,YAPIN-FACEBOOK-SAYFASI-HABER-TAKİP-SİSTEMİ .https://www.facebook.com/kayserinewscom-261415263889283/?fref=ts


Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Kayseri'ye gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kapalı Çarşı'yı ziyaret etti. Burada esnafların sorunlarını dinleyen Özhaseki, bol bol hatıra fotoğrafı çekindi. Kazancılar Çarşısı içerisinde kendisine ikram edilen lokumları çevredekilere veren Bakan Özhaseki, pastırmacıları da ziyaret etmeyi ihmal etmedi.

20160531aw763520_04.jpg

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, ziyaretin ardından Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete alınan tramvay ile Meydandan Tuna durağına kadar tramvay ile geldi. Daha sonra Melikgazi Belediyesi tarafından Ali Rıza Özderici İmam Hatip Lisesi kampüsüne yaptırılan kapalı spor salonunun açılış törenine katılan Özhaseki, öğrencilere seslendi.


Özhaseki, konuşmasında şunları söyledi:
"Bende bir imam hatipliyim. Üstelik imam hatiplilerin biraz dışlandığı, imam hatibe giden bütün öğrencilere 'Sen ileride ölü mü yıkayacaksın?', ağabeyim de imam hatibe gittiği için 'Biriniz suyu dökersiniz, biriniz de ölüyü yıkarsınız' dedikleri bir dönemde imam hatibe gittim. Hele ki gitmişim.

20160531aw763520_07.jpg

 

Gittikten sonra da Allah'a şükür, keyifle, zevkle, okudum ve çalışkan bir öğrenci olarak da bitirdim. İmam hatipte aldığımız bilgiler bugüne kadar bizim rehberimiz oldu. Günümüzde ortaya çıkan değişik yorumlarla yolundan sapmış olan insanların istismar ettiği çizgilere karşı konabilecek devletin ortaya koymuş olduğu en doğru çizgi olarak imam hatip duruyor."

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39