• BIST 8725.28
  • Altın 2240.17
  • Dolar 32.3354
  • Euro 35.1415
  • Kayseri 6 °C
  • Ankara 5 °C
  • İstanbul 10 °C

ÖZHASEKİ, MEMURİYETE BAŞLAYAN 15 TEMMUZ GAZİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

ÖZHASEKİ, MEMURİYETE BAŞLAYAN 15 TEMMUZ GAZİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, kendilerine devlet memuru olma hakkı verilerek Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda işe başlayan 15 Temmuz gazileriyle bir araya geldi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda çalışmaya başlayan 15 Temmuz gazilerini makamında kabul eden Bakan Özhaseki, hain darbe girişiminin yaşandığı geceye ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Darbe girişiminin atlatılmasında gazi ve şehitlerin fedakarlıklarının önemine değinen Özhaseki, “Ortaya konulan irade ve sizlerin direnişi ile bir millet kurtuldu” dedi.

unnamed-(2)-077.jpg

Darbe girişiminin başarılı olması durumunda Türkiye Cumhuriyeti devletinin varlığından söz edilemeyeceğini kaydeden Bakan Özhaseki, “Allah korusun öyle bir bela başarılı olsaydı herhalde Türk Milleti diye de bir millet olmazdı.

Bugün buralarda oturamazdık. Bu bayrak dalgalanmazdı, bu ezan okunmazdı. Allah hepinizden razı olsun. O cesaretle, o yürekle bu millet yeniden bir destan yazdı.

Yeniden yola çıktı İnşallah Rabbim bir daha da kötü gün göstermesin, böyle acı bir gün göstermesin” diye konuştu.

 

FETÖ ile ilgili Bakan Özhaseki şunları söyledi:

"Bir gecede asıl yüzleri ortaya çıktı. Hiç kimsenin yapamayacağı bir vahşeti, bir dehşeti yaşattılar, kötülüğü yaşattılar. Kimin aklına gelir açıkta duran sivil insanlara kurşun sıkmak. Seri katiller bile yapmaz bunu.

Milletin Meclisi’ni bombalamak nasıl bir şeydir? Milletin seçtiği Cumhurbaşkanını  yok etmeye çalışmak, külliyeyi bombalamak, milletin iradesinin bombalanması…  Cumhurbaşkanımızı biz seçiyoruz dışarıdan ithal gelmiyor.

Onun canına kastetmek bizim irademize, canımıza kastetmektir. Bize bunları yaşattılar, şimdi de hepsinde sinsi, iki yüzlü bir ifade, inkar, yalan…

‘Bizim haberimiz yok, emir verdikleri için bombaladım’ diyor. Şimdi sizler öğreniyorsunuz. Memuriyette kanunsuz emir olmaz. Amiriniz kanunsuz bir emir veriyorsa, yazılı emir ver göreyim diyeceksin.

Ömürleri yalanmış bu insafsızların. Allah bu milleti korudu. Canınızı hiçe sayarak, şehadeti göze alarak ortaya koyduğunuz irade dünyaya değer. Bu milleti kurtaran buydu.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39