• BIST 9050.24
  • Altın 2295.671
  • Dolar 32.3229
  • Euro 35.1342
  • Kayseri 21 °C
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 19 °C

Özhaseki muhalefete tepki gösterdi

Özhaseki muhalefete tepki gösterdi
“MANGALDA KÜL BIRAKMIYORLAR”

 AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, Pınarbaşı ilçesinde düzenlenen toplantıda muhalefete tepki gösterdi. Daha dün iktidarda iken ülkeyi batırıp kaçanların vatan kurtaran aslan gibi nutuklar attıklarını belirten Mehmet Özhaseki, “Mangalda kül bırakmıyorlar” dedi. 
AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, Pınarbaşı ilçesinde düzenlenen Kadınlar Şenliği’ne katıldı. Özhaseki, davul-zurna ve halaylar eşliğinde katıldı. Büyük bir coşkunun yaşandığı şenliğe Mehmet Özhaseki’nin yanı sıra AK Parti Milletvekili Adayları Havva Talay Çalış ve Avşar Aslan, İl Kadın Kolları Başkanı Sevilay İlkentapar ve çok sayıda partili katıldı.
Kadınlar Şenliği Pınarbaşı ilçesinde AK Parti’ye katılan hanımlara parti rozetinin takılmasıyla başladı. Şenlikte bir konuşma yapan AK Parti Milletvekili Adayı Havva Talay Çalış, AK Parti iktidarı öncesi özellikle sağlıkta yaşanan sıkıntıları anlattı. Hastaların rehin olduğu günleri anlatan Çalış, “Sigortalı olmayan hastalara hiçbir hastanede bakılmazdı. Acile gelen hastalar muayene edilmeden gönderilirdi. AK Parti insan onuruna yakışır bir sağlık hizmeti getirdi” dedi.
AK Parti Milletvekili Adayı Avşar Aslan da konuşmasında millete hizmetkar olmak için destek istediklerini belirterek, “Biz sizden güç alıp birileri gibi büyüklere el öptürmedik. Biz el öpmek için, sizlerin hizmetkarı olmak için yola çıktık” dedi. Kayseri’ye yapılan yatırımlardan ve Mehmet Özhaseki’nin Kayseri’ye olan hizmetlerinden de bahseden Aslan, “Adana’da görev yaptığım sırada Belediye Başkanı Aytaç Durak ‘Ben size Paris’i değil Kayseri’yi vaat ediyorum’ derdi. Özhaseki Başkanım Kayseri’yi model alınan bir şehir haline getirdi” diye konuştu.
Şenlikte konuşan AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki ise, AK Parti öncesindeki DSP-MHP-ANAP iktidarı dönemini hatırlatarak “Dün batmış bir Türkiye vardı. Bu işi başaramıyoruz diyerek Amerika’dan Kemal Derviş’i getirdiler. Sonra, o da çare olmayınca elimize yüzümüze bulaştırdık diye ortadan kaçtılar. Şimdi bakmayın vatan kurtaran aslan gibi çıkıp da nutuk attıklarına. Dün ortadan kendileri kaçtılar. Şimdi ise mangalda kül bırakmıyorlar” dedi. AK Parti iktidarı ile çökmüş bir Türkiye’nin ayağa kalktığını ifade eden Özhaseki, istikrarın önemini de vurguladı. Özhaseki şöyle konuştu: “Ülkemizde ne zaman koalisyonlar olmuş ve istikrar bozulmuşsa Türkiye hep dip yapmış. Geriye doğru bakın, 20-30 yıllık siyasete aklımız erer. Ne zaman ki tek başına güçlü iktidarlar olmuşsa Türkiye ayağa kalkmış. Menderes dönemi, Özal dönemi ve AK Parti dönemi Türkiye’nin kalkındığı dönemler oldu; fakat ne zaman ki Türkiye ayağa kalksa aşağıdan çeken hainler ortaya çıkıyor.”
Toplantıdaki konuşmasının ardından Milletvekili Adayı Avşar Aslan ile birlikte esnafları ziyaret eden AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, hayırlı işler temennisinde bulundu ve bir süre sohbet etti. Hem şenlik, hem de esnaf ziyaretleri sırasında Pınarbaşılıların AK Parti Milletvekili Adaylarına büyük ilgi gösterdiği görüldü.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39