• BIST 9057.99
  • Altın 2291.7
  • Dolar 32.3134
  • Euro 35.1036
  • Kayseri 21 °C
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 19 °C

Özhaseki, seçim sonuçlarını değerlendirdi

Özhaseki, seçim sonuçlarını değerlendirdi
“SONUÇLARA SAYGILIYIZ”

AK Parti 25. Dönem Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından AK Partiİl Teşkilatı önünde toplanan partililerine seslendi. Seçim otobüsüne çıkarak partililerine hitap eden Özhaseki, 20 yıldır yerelde, 13 yıldır genelde iktidar olmalarına rağmen halen yüzde 50’nin üzerinde destek veren Kayserililere 

teşekkür etti. 

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından AK Parti İl Binası önünde çok sayıda partili bir araya geldi. 25. Dönem milletvekilleri ve milletvekili adaylarının yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden seçim otobüsüne çıkarak partilileri 

selamladı. 

 

                                                    “KUTLU DAVANIN NEFERLERİYİZ”

Seçim Otobüsü üzerinden bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, seçim çalışmaları sırasında gösterdikleri tempoyu düşürmeden çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Kutlu bir davanın neferleri olduklarını dile getiren Özden, tüm partililerine seçim sürecindeki çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

 

                                                     “MAKAM, MEVKİ PEŞİNDE OLMADIK” 

“Kayseri Seninle Gurur Duyuyor” sloganları eşliğinde konuşmasına başlayan AK Parti 25. Dönem Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki de hiçbir zaman makam, mevki peşinde olmadıklarını ve bir dava uğruna çalıştıklarını söyledi. Özhaseki şöyle konuştu: “Rabbim şahittir ki, amacımız Hakk’ın ayağa kaldırılması ve adaletin tesis edilmesidir. Amacımız, mazlumların sesi olmaktır. Bundan sonra da aynı amaçla, aynı çizgide yürümeye devam edeceğiz.” 

                                                     “SONUÇLARA SAYGI DUYUYORUZ” 

Konuşmasında sonuçlara herkesin saygı duyması gerektiğini vurgulayan Mehmet Özhaseki, “İnşallah sonu iyi olur. Bizler bu sonuçlara bakarak moralimizi bozup davamızdan vazgeçecek değiliz. Dimdik ayaktayız ve şehrimizi en güzel şekilde temsil edeceğiz” dedi. Sık sık sloganlarla kesilen konuşmasında 20 senedir belediyelerde 13 senedir hükümette iktidarda olduklarını hatırlatan Özhaseki, “Hala rekorlar kırmaya devam ediyoruz. Seçim çalışmaları süresince bizlere kötü söz söyleyen olmadı. Hala hemşehrilerimiz yüzde 50’nin üzerinde bize güvenip oy veriyorlar” 

diye konuştu. Özhaseki sözlerinin sonunda tüm partililerine ve hemşehrilerine teşekkür etti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39