• BIST 8996.35
  • Altın 2281.403
  • Dolar 32.3252
  • Euro 35.0374
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 19 °C

ÖZHASEKİ "SPORDA DA MODEL ŞEHİR OLDUK"

ÖZHASEKİ "SPORDA DA MODEL ŞEHİR OLDUK"
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayseri Spor Adamları Derneği'nin Erciyes'te gerçekleştirmiş olduğu Sevgi ve Dostluk Gecesine katıldı. Kayseri'de spor alanında yapılan yatırımların konuşulduğu gecede Spor Adamları Derneği'nce Başkan Özhaseki'

Kayseri Spor Adamları Derneği'nin düzenlediği Sevgi ve Dostluk Gecesi'ne katılan Başkan Mehmet Özhaseki, masaları gezerek geceye katılanlarla selamlaştı. Geceye, Talas Belediye Başkanı Rıfat Yılırım ile amatör ve profesyonel spora hizmet veren isimler katıldı.
Gecede konuşan Kayseri Spor Adamları Derneği Başkanı Halim Demir ile Derneğin Yönetim Kurulu Üyesi Halil Severcan derneğin çalışmaları hakkında bilgiler vererek katılımcılara teşekkür etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki de konuşmasında spor adamları ile birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Aramızdaki ortak duygu spor, ama spordan da önce Kayseri. Hemşehri olmak, aynı toprağın insanı olmak elbette önemlisi" dedi. Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı yatırımlardan bahseden ve özellikle büyük projelerin yapımında yaşanan zorluklara değinen Başkan Özhaseki, sözlerini şöyle sürdürdü: "Hizmet etmek emin olun kolay değil. Bir taraftan finans sorununu çözeceksiniz. Bir taraftan da işleri yürüteceksiniz. Stadın yapım hikayesini size anlatsam 1 saat sürer. Çektiğimi bir Allah biliyor bir de ben biliyorum. Ömrümden beş sene götürmüştür bu stad. İş yapması öyle zor ki. İş yapmazsanız hiçbir sıkıntı yok. Çok iş yaptıysanız, çok söz söylenir. İçimden gelen hep şu oldu. Allah nasip etti bu göreve geldik. Boğazımızdan bir şey geçmedikten sonra hepsinin hesabını Allah'ın izniyle veririz, sonuna kadar devam edelim dedim. Hayalim dışarda görülen güzellikleri şehrimize kazandırmak oldu. Sonra da insanların duasını almak. Allah'a şükür model olduk. 'Model şehir' diyorlar, 'marka şehir' diyorlar gurur duyuyoruz. Şehrimizin stadı ile övünüyoruz. Kayseri'de milli maçları hiç görmezdik. Dünya şampiyonasının bir ayağı yapıldı şehrimizde. Spor salonumuz da keza öyle. Dünya Basketbol şampiyonası yapıldı. Amatör sporlar için binden fazla okulda ve bölgede mini sahalar yapıldı. Daha pek çok tesisi sporun hizmetine sunduk." Kayseri Spor Adamları Derneği Başkanı Halim Demir, de konuşmasında "53 yıldır sporun içindeyim. Bu tesisleri, bu imkanları hayal edemezdik. Kayseri'yi dünyada örnek şehir haline getirdiniz. Yurt içinde ve yurt dışında belediye başkanları sizleri hayranlıkla takip ediyor" diyerek Başkan Özhaseki'ye şükran plaketi takdim etti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39