• BIST 9054.82
  • Altın 2299.138
  • Dolar 32.3144
  • Euro 35.0436
  • Kayseri 21 °C
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 19 °C

ÖZHASEKİ ÜNİVERSİTELİ ÖĞRENCİLERE SUCUK DAĞITTI

ÖZHASEKİ ÜNİVERSİTELİ ÖĞRENCİLERE SUCUK DAĞITTI
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Pazar gününü Erciyes'te geçirerek üç ayrı etkinliğe katıldı.

h3-001.jpgMilli Türk Talebe Birliği'nin Sucuk Şenliği'ne katılan ve Hacılar Bölgesi'ndeki bir otelin açılışına iştirak eden Başkan Özhaseki, ayrıca Erciyes Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi ve gençlere sucuk-ekmek ikram etti. Yapılan yatırımlarla Erciyes'i nakış nakış işlediklerini ifade eden Başkan Özhaseki, Erciyes'in Kayseri'nin dünyaya açılan penceresi olduğunu söyledi. 
Büyükşehri Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki Erciyes'te ilk olarak Milli Türk Talebe Birliği Kayseri Şubesi'nin düzenlemiş olduğu 1. Sucuk Şenliği'ne katıldı. Şenliğe Başkan Özhaseki'nin yanı sıra Ak Parti Kayseri Milletvekilleri Yaşar Karayel ve İsmail Tamer, İl Başkanı Ömer Dengiz ve Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da iştirak etti. Vatandaşlar tarafından büyük ilgi gören ve onları kırmayarak hepsiyle fotoğraf çektiren Başkan Özhaseki şenlikte bir de konuşma yaptı ve belediye olarak Erciyes'te yapılan yatırımlarla Kayseri'nin bir değerini ortaya çıkardıklarını söyledi. Erciyes'in iş ve gelir kapısı olduğunun ancak Büyükşehir Belediyesine bağlanmasıyla anlaşılabildiğini vurgulayan Özhaseki, "Ne yazık ki Erciyes Büyükşehir Belediyesi bünyesine çok geç girdi. Erciyes dağını, yaptığımız yatırımlarla adeta nakış nakış işliyoruz. Erciyes bizim dünyaya açılan penceremiz" diye konuştu.
"GENÇLER DEĞERLERİNİZE SAHİP ÇIKIN"
Konuşmasında gençlere de mesajlar veren Başkan Özhaseki sözlerini şöyle sürdürdü: "Gençler, kendi değerlerinize sahip çıkın. Bizi başkalarından ayıran kendi değerlerimizdir. İnşallah önünüzde güzel günler var. Bir millet eğer inançlı ve azimli ise o milletin önünde kimse duramaz. Biz milletimizi biliyoruz ve değerlerimize sahip çıkıyoruz."
Başkan Özhaseki konuşmasının ardından gençlere sucuk-ekmek dağıttı.
HACILAR KAPI'DA İLK OTEL
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki eşi Neşe Özhaseki ile birlikte, Hacılar Bölgesinde hizmet verecek olan ilk otelin açılışına da katıldı. Maxima Hotel Grup tarafından işletilecek olan 120 yataklı Amalia Otel'in açılışına Vali Orhan Düzgün, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Maxima Hotel Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Bilal ve davetliler iştirak etti. Vali Düzgün açılış sırasında yaptığı konuşmada Kayseri'de Büyükşehir Belediyesi'nin destekleriyle çok ciddi yatırımlar yapıldığını belirterek, "İnşallah Erciyes 2-3 yıl içerisinde dünya çapında kayak merkezi olacak" dedi. Vali Düzgün'ün hayırlı uğurlu olsun dilekleriyle açılışı gerçekleştirmesinin ardından davetlilere ikramda bulunuldu.
BAŞKAN'DAN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE SUCUK İKRAMI
Büyükşehir Belediye Başkanı Özhaseki, Erciyes'te Erciyes Üniversitesi öğrenci kulüplerinden gelen öğrencilerle de bir araya geldi. Gençler, sucuk-ekmek ikram eden Başkan Özhaseki için "Gençliğin Onuru Kayseri'nin Gururu", "Kayseri'nin Gururu Haseki Başkan" şeklinde sık sık sloganlar attılar. Başkan Özhaseki'nin sucuk-ekmek ikramına Ak Parti Kayseri Milletvekili ve TBMM Başkan vekili Sadık Yakut ile Ak Parti Kayseri Milletvekilleri Yaşar Karayel, Ahmet Öksüzkaya ve İsmail Tamer de katıldılar.h2-001.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39