• BIST 9079.97
  • Altın 2310.536
  • Dolar 32.3369
  • Euro 35.0909
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İstanbul 19 °C

ÖZHASEKİ YA ESKİ TÜRKİYE, YA DA YENİ TÜRKİYE

ÖZHASEKİ YA ESKİ TÜRKİYE, YA DA YENİ TÜRKİYE
AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki..

AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, 7 Haziran seçimlerinde milletin ya eski Türkiye ya da yeni Türkiye arasında bir tercih yapacağını söyledi. Özhaseki, bugünkü muhalefetin ülkeyi, ekonominin çökertildiği, darbeci yapıların olduğu, inançlara baskının uygulandığı eski Türkiye’ye götürmek istediğini kaydetti. 
AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ile birlikte Hunat Çarşısı esnafı tarafından düzenlenen geceye katıldı. Toplantıda öncelikle Hunat Çarşısı esnafının Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle Kale içindeki baraka sisteminden çıkarak Hunat Katlı Otoparkı’ndaki modern işyerlerine geçiş süreci bir filmle anlatıldı.
Toplantıda bir konuşma yapan AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, başkanlığı süresince vermiş olduğu hizmetlerden bahsetti ve 7 Haziran seçimlerinin önemine işaret etti. Seçimlerde milletin ya Eski Türkiye’yi yada Yeni Türkiye’yi tercih edeceklerini ifade eden Mehmet Özhaseki, “Eski Türkiye’de darbeci bir yapı vardı. Hakim olan güçler iktidarların burnundan getirirlerdi. Faili meçhuller işlenirdi. Önce ortamı hazırlarlar, sonra ihtilal yaparlardı. Bu Rahmetli Menderes’e de yapıldı, Demirel’e de yapıldı, Rahmetli Özal’a da yapıldı. AK Parti iktidara geldiğinde de her türlü zorluğu yaşattılar. Danıştay saldırısı, Abdullah Gül’ün cumhurbaşkanlığı seçilmesi sürecindeki 367 garabeti, muhtıra, kapatma davası gibi demokratik olmayan yollarla AK Parti’nin üstüne geldiler. Ancak AK Parti bu baskılara karşı milletten aldığı destekle hep dik durdu. Eski Türkiye’de inançlara yönelik hepimizin bildiği ve yaşadığı baskılar da vardı. Şimdi okullara Kuran dersi, Siyer dersi konuldu. Bir insan insaflı ve vicdan sahibiyse, Hz. Peygamberin hayatını okursa kimseye kötülük etmez. O insan zerrece haram yemez ve herkese iyilik yapar. Ama bugüne kadar Hz. Peygamberin hayatından korktular. Bu ülkede artistlerin hayatını okuyoruz da Hz. Peygamberin hayatı neden okunmaz? AK Parti iktidarı böylesine bir güzelliği hayata geçirdi. Henüz her şey bitmiş değil. Yapılacak çok iş var. Bunun için de istikrar lazım. Tek başına iktidarlar döneminde ülkemiz gelişti ve büyüdü. Perişan olduğumuz dönemler ise koalisyon hükümetleri döneminde oldu. Bu sebeplerle istikrarlı, tek başına güçlü iktidarları sürdürerek ülkemizi büyütmeye devam etmeliyiz” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39