• BIST 8741.63
  • Altın 2240.368
  • Dolar 32.3343
  • Euro 35.1631
  • Kayseri 6 °C
  • Ankara 5 °C
  • İstanbul 10 °C

Özhaseki, Yahyalıları ‘Evet’ oylarında rekor kırmaya çağırdı

Özhaseki, Yahyalıları ‘Evet’ oylarında rekor kırmaya çağırdı
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ile birlikte Kayseri Yahyalı’da vatandaşlarla buluştu.

Konuşmasına Yahyalı halkına, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını ileterek başlayan Bakan Özhaseki, “Bu seçim diğer seçimlerin anası gibi, onların hepsine bedel bir seçimdir.” dedi.

Her seçim zamanı Yahyalı’ya gittiklerini kaydeden Özhaseki, “Yahyalı’ya ne dediysek hepsini yerine getiririz. Sizler de her zaman bize, bizi mahcup edecek kadar çok oy veriyorsunuz. Allah sizden razı olsun” şeklinde konuştu.

unnamed-(2)-071.jpg

PKK, FETÖ ve DEAŞ’ın sıraya girdiğini ve beraber hareket ettiklerini, Türkiye’de yaşanan son olaylar üzerinden anlatan Özhaseki, “Bunları besleyenler aynı, bunların sahibi aynı, bunlar köpek ama biz hepsinin hakkından geliyoruz.” dedi.

Bölücü terör örgütü PKK’nın, bundan sonra sesinin çıkamayacağını ifade eden Özhaseki, PKK’nın hiç taviz verilmeden köylerden, şehirlerden, dağlardan ve sınır dışından temizlendiğini aktardı.

FETÖ’nün bir gecede kurt adama dönüştüğünü belirten Özhaseki, 15 Temmuz gazisinin yaşadıklarını şu şekilde anlattı:

“Ben gazilerin ziyaretine gittim. Bir kız kardeşimiz diyor ki, ‘Liderimiz çıkın sokağa dedi. Gecenin 12’sinde atladım sokağa’ diyor. ‘Arabam yok, Sincan’dan geliyorum nasıl geleceğim Kızılay’a. Baktım ki bayraklı arabalarla giden abiler var, abi beni de alır mısınız? Buyurun dediler ve arabalarına bindim Kızılay’a geldim. Meclis, bombalanıyor dediler, koştum Meclis’e, Beştepe bombalanıyor dediler, koştum Beştepe’ye.’ Dedim ki, ‘Kardeşim, silahın yok, yapacağın bir şey de yok, ama sen nereye bomba atıldı koşuyorsun.’ Bana dedi ki, ‘Abi, benim şehit olmaya hakkım yok mu’ Bu kardeşlerimiz olduğu sürece Allah’ın izniyle bizim sırtımız yere gelmez. ”

Anayasa değişiklik teklifine de değinen Özhaseki, “Bana göre 18 maddenin gelmesinin tam üç ana nedeni var.” dedi.

Bakan Özhaseki, üç ana nedenin; iki başlılık, istikrar ve vesayet rejimi olduğunu aktardı.

Cumhurbaşkanlığı sistemi konusunda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sarf ettiği sözlerin yalan olduğunu vurgulayan Özhaseki, CHP Milletvekili Deniz Baykal’ın, ‘Bu kadar yetkiyi peygambere verseniz, peygamberi bozar’ sözlerine de sert tepki gösterdi.

Bakan Özhaseki, son olarak, yaklaşan seçimde Yahyalıları ‘Evet’ oylarında rekor kırmaya çağırdı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39