• BIST 9079.97
  • Altın 2308.11
  • Dolar 32.3229
  • Euro 35.0287
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İstanbul 17 °C

Özhaseki,Başkanımız Çelik’in önemli projeleri var

Özhaseki,Başkanımız Çelik’in önemli projeleri var
BAŞKAN ÖZHASEKİ KOCASİNAN'DA

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik’e ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretinde bulundu. Başkan Çelik, Başkan Özhaseki’ye yapılan ve yapılacak çalışmalar ile kentsel dönüşüm uygulanması planlanan alanlar konusunda brifing verdi. 
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’yi makamında ağırlayan Başkan Çelik, “Daha önce ilçe yatırımlarıyla ilgili yaptığınız çalışmanın bir benzerini de Kocasinan’da yapalım istedik. 7 aylık süre içerisinde yaptığımız çalışmalar, önümüzdeki seneler için planladığımız yatırımlar ve hepsinden önemlisi de Kentsel Dönüşümle ilgili hazırladığımız projeleri sizlere sunmak istedik. Bunlarla ilgili görüş ve tavsiyelerinizi dinleyecek daha sonra da bu projeleri kamuoyu ile paylaşacağız” dedi.
Yapılan seçimlerle birlikte Kocasinan’da yenilik ve değişimin bariz bir şekilde hissedildiğine dikkat çeken Başkan Mehmet Özhaseki, ”Değerli Başkanımız Sayın Mustafa Çelik’in önemli projeleri var. Özellikle de Kocasinan’da mahallelerin geliştirilmesi, eskiyen bir kent dokusunun yenilenmesi ve dönüşüm projeleri. Bunları yerinde görmek, incelemek ve istişarede bulunmak amacıyla Sayın Başkanımızı ziyarete geldik” dedi.
Seçimlerin üzerinden 7-8 ay gibi kısa bir süre geçmesine karşın Kocasinan’da başarılı çalışmaların gerçekleştirilmesinin temelinde istişarenin önemli bir payı olduğunu vurgulayan Başkan Özhaseki, “Sayın Mustafa Çelik’le birlikte sürekli istişare halindeyiz. Yapılan bütün çalışmaları istişareyle yürütüyoruz. Daha önce diğer ilçelerde yaptığımız programlar gibi şehir merkezimizdeki ilçelerimize de uğramamız gerektiğini düşündük. Bu konuda Kocasinan için biraz gecikmiş olmamızın sebebi, metropol belediyelerle sürekli istişarede ve iç içe olmamızdır. Ayrı ya da yeni bir şey görmüş gibi toplantılar yapmanın anlamının da olmadığını düşündük. Daha önce diğer ilçelere gitmek için acele etmemizin sebebi de Büyükşehir Belediyesi’ne ilk kez bağlanıyor olmalarından dolayıdır” diye konuştu.
İlçelere yönelik yapılan ziyaretlerin amacının yapılan işleri yerinde görmek ve sorunları yerinde tespit etmek olduğunun altını çizen Başkan Özhaseki şöyle devam etti; “Yapacağımız işler için de önceden hazırlık yapmak amacıyla bu ilçelerimize birkaç kez ziyaret gerçekleştirdik. Kocasinan ve Melikgazi ezbere bildiğimiz mahallelerimizden oluşuyor. Çok uzun boylu sorunları yok, ancak her hâlükârda insanların yaşadığı yerlerde ihtiyaçları ve istekleri bitmez. Bu noktada da her an şehrin üstüne de ihtimam göstermek gerek. Bunu da ortak bir akıl, mantık ve vicdanla yapmak icap eder. Kocasinan ve Melikgazi Belediyelerimiz yıllardır bu mücadeleyi veriyor ve bu konuda da oldukça başarılılar.”
Başkan Özhaseki daha sonra, Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik’ten geçen 7 aylık dönemde yapılan çalışmalar ve başta Kentsel Dönüşüm olmak üzere önümüzdeki yıllarda yapılacak yatırımlara ilişkin brifing aldı.

n13-001.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39