• BIST 9079.97
  • Altın 2304.725
  • Dolar 32.3425
  • Euro 35.1032
  • Kayseri 21 °C
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 19 °C

ÖZLENEN GÜNLER

ÖZLENEN GÜNLER
Cengizhan Sevindik'ten Kayserispor Ve Erciyesspor Değerlendirmesi...

Kayseri'nin en beğenilen spor programı Kale Arkası'nın yorumcusu Cengizhan Sevindik bu hafta Kayserispor ve Erciyesspor takımlarını enine boyuna okuyucularımız için değerlendirdi...

ÖZLENEN GÜNLER

Süper ligin 21.haftasını da geride bıraktık. Her hafta daha da heyecan dolu ve çekişmeli maçlar izliyoruz. Ligin hem üst tarafı hemde alt tarafı çok büyük bir yarışa girdi. Yukarı da durum tam bitmişti dedik ama liderin puan kayıpları yarışı tekrar kızıştırdı. Ligin alt tarafı ise tam bir ateş hattı. Alt sıralarda devamlı değişimler oluyor. Şehrimizin takımları Kayserispor ve Erciyesspor ligde ki mücadeleyi sonuna kadar kovalayacaklarını ve bu ligde kalmak için ellerinden gelen bütün gayretleri göstereceklerini inanıyorum.

Neden İnanıyorum ?
Bu hafta Kayserispor'da Erciyesspor'da bunları bize gösterdiler.
Aylardır belkide takımlarımızın galibiyetini bekliyorduk. Beklediğimiz hafta 21.haftaymış. Kayserispor ve K.Erciyesspor tam sekiz hafta sonra galip geldi.
İşin ilginç tarafı ise şu, bir takımımız galip geldi mi diğer takımımızda galip geliyor. Hem Erciyesspor'un hem de Kayserispor'un ilerleyen haftalar da rahat bir durumda olabilmesi için takımlarımızın seri galibiyetler alması şart.
Kayserispor evinde zorlu geçen maçta Gençlerbirliğini 1-0 yenmesini bildi. Mutlak suretle galip gelmesi gereken bir maçı penaltı ile kazanan Kayserispor oyununu daha da güzelleştirmek zorunda. Zaten bu maçı alamasaydık açıkcası ligde kalmamız çok zordu. Fakat şu anda da işimizin kolay olduğunu söyleyemeyiz. Kayseri şehri, Kayserispor taraftarı, Kayserisporlu futbolcuların ve yöneticilerin bu zor işin üstesinden geleceğine sonuna kadar inanıyor.
Kayseri Erciyesspor ise gerçekten büyük bir iş başardı. Erciyesspor, zorlu Akhisar deplasmanında muhteşem bir futbol oynarak Kayseri'ye 3 puan ile dönmesini bildi. Hikmet Karaman bu maçta istediği oyunu futbolcularına anlattı, futbolcularımızda gerekeni yaptı. Abartısız söylüyorum Erciyesspor ligdeki en iyi futbolunu dün Akhisarspor'a karşı oynadı ve karşılığını da aldı. İnşallah Erciyesspor da bir seri yakalar ve bu ligde tutunur. Dün izlediğim futbol ile bu mümkün gözüküyor. Oynanan futbol gerçekten göze hoşgeldi. Hikmet Hoca bu zor yükün altından kalkacaktır. Bu mutlu geçirdiğimiz hafta'nın tadı damağımızda kalmasın. İnşallah haftaya oynayacağımız maçlarda da yüzümüz güler ve takımlarımız galip gelir diyelim.
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39