• BIST 9136.05
  • Altın 2324.383
  • Dolar 32.3675
  • Euro 34.9483
  • Kayseri 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 15 °C

ÖZTÜRK’ÜN EĞİTİME DESTEĞİ BİTMİYOR

ÖZTÜRK’ÜN EĞİTİME DESTEĞİ BİTMİYOR
BAŞKAN ÖZTÜRK’ÜN EĞİTİME DESTEĞİ BİTMİYOR

Yahyalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Yahyalı Belediyesi’nin ilçe okullarına yapmış olduğu çalışmalara teşekkür etmek için Belediye Başkanı Esat Öztürk’ü makamında ziyaret etti. 
Ziyarete Yahyalı Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kafalı, Okul Müdürleri Yücel Özkan, Orhan Büber, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Yahyalı Belediyesi’nin ilçe okullarında yaptığı çevre düzenleme, yenileme ve bakım çalışması yaptığı belirten Ahmet Kafalı, ayrıca okulların ihtiyaçlarına destek veren Başkan Esat Öztürk’e minnettar olduklarını söyledi.
Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kafalı, Yahyalı’nın idareciler yönünden çok şanslı bir ilçe olduğunu belirterek, bunun ilçenin eğitim ve öğretimine olumlu bir şekilde yansıdığını söyledi. Müdür Kafalı “İlçemiz çok şanslı özellikle bunu müsaadenizle vurgulamak istiyorum. Çünkü ilçemize değer veren bizim her an yanımızda olan kaymakamımız var, bunun yanında hızına yetişemediğimiz sizin gibi değerli başkanımız var.Ben saymakla şuanda bitiremem.Bir çokokulumuzda yapmış olduğunuz onarımlar, tadilatlar, katkılar adına tüm okullarımız, Öğrencilerimiz, Öğretmenlerimiz, Velilerimiz adına ben sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
"SİZDEN SONRA GELECEK BAŞKANIN İŞİ ÇOK ZOR"
Kafalı, Başkan Esat Öztürk’ün göreve başlamasıyla ilçe de hızlı bir değişimin başladığını ifade ederek sözlerine şöyle devam etti. “Gerçekten ben şunu size defalarca ifade ettim.Burada basının yanında tekrar ifade etmek istiyorum.Bundan sonra sizin yerinize gelecek olan başkan hapı yuttu. Çünkü bu hızı yakalamak gerçekten çok zordur. Birde müsaadeniz olursa bizim Şube Müdürümüz Hamdi Bey Kayseri’den geliyor 10 aydır burada hemen hemen. Sizinle beraber başlamış oldu.Hamdi bey diyor ki “ hocam ilk geldiğim günle bu gün arasında ciddi değişiklik var.” Belediye açısından çok ciddi farklılıklar var. Yollar değişiyor caddeler değişiyor, çiçekler dikiliyor, ağaçlar dikiliyor bende başkanın hızına yetişemiyorum diyor. Çünkü Kocasinan’dan geldiği için merkezi de takip ediyor burayı da takip ediyor.Bu anlamda gerçekten ilçemize katkılarınızdan dolayı, Okullarımıza katkılarından dolayı ben çok çok teşekkür ediyorum. Biz Kaymakamlık olarak İlçe Milli Eğitim olarak da diyoruz ki “Eğitimde Yahyalı Modeli” oluşturalım.Bu modelde de en büyük desteği sizlerde gördük.Üniversiteyi kazanan tüm Yahyalılı 277 öğrencimize tablet verdiniz. Verdiğiniz tablet sıradan bir tablet değil çok kaliteli bir tabletti.Orada eğitime öğretime vermiş olduğunuz desteği değeri bizlere göstermiş oldunuz.Okullarımızın çevresinde yol düzenlemesi olabilir, parke yapımı olabilir bu anlamda ciddi destekleriniz var.Ben Yapılan tüm çalışmalar için, öğrencilerim adına, velilerim adına, okul müdürlerim ve öğretmenlerim adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.
"BİZ EĞİTİME DESTEĞİ SEVEREK YAPIYORUZ”
Başkan Esat Öztürk ise yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini belirterek, eğitime verilen desteğin boşa gitmeyeceğini, her konuda severek yardımcı olmaya çalıştıklarını söyledi. Başkan Öztürk “ Bildiğiniz gibi Eğit Şart. Biz eğitim ordusuna minnettarız. Eli öpülesi Müdürlerimiz, öğretmenlerimiz bizim değerlerimiz. Onlara sevgimiz ve icraatımızda olmalı. Biz Yahyalı’daki eğitimle, başarılarıyla gurur duyuyoruz. Eğitim ordumuzda Yahyalı milliyetçiliği ile çocuklarımızı bir yere getirme gayreti var. Yahyalı’ya gelecek kaymakamımız eğer Yahyalı’daki eğitime bakarak buraya tayin istiyorsa, ben hocalarımın elinden öpüyorum. Bizim eğitim camiasına güzelliklerimiz oldu. Ben bunun için çok mutluyum. Dönem başında öğrencilerimize 277 adet tablet hediye ettik. İlçe Milli eğitim Müdürlüğümüzün desteği Gönüllü çevre müfettişlerimiz oldu. Geçen hafta 150-200 öğrencimizle çevre faciası AyyazısıMevkiinde çevre temizliği yaptık. Türkiye’de ses getiren bir çalışma oldu. Yahyalı’da Gönüllü Ordu diye gazete manşetlerine çıktık. Bu İlçe Milli Eğitime, okul müdürlerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
"OKULLARIMIZA GÜZELLİKLERİMİZ DEVAM EDECEK"
Başkan Esat Öztürk, ilçedeki okullara verdikleri desteklerin her zaman devam edeceğini belirterek konuşmasına şöyle devam etti. “ Ali Elmacı Ortaokulumuza basket sahası, Yahyagazi Lisemize çevre düzenlemesi, Seydili İlkokulumuza bahçe genişletmesi yaptık. Bu güzellikler bunlarla bitmeyecek. Zaten devam eden çalışmalarımız var. Marifet iltifata tabi derler. Siz iltifat ettikçe biz, marifetlerimizi göstermeye devam edeceğiz. Sadece ilçe merkezimizdeki okullar değil, yeni mahalle olmuş köylerimizdeki okullarımıza da güzelliklerimiz oluyor" diye konuştu.
Yahyalı Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kafalı, Okul Müdürleri Yücel Özkan, Orhan Büber, öğretmen ve öğrenciler Başkan Esat Öztürk’e Yahyalı Kilimi hediye ederek, çiçek takdim etti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39