• BIST 8990.53
  • Altın 2279.121
  • Dolar 32.3276
  • Euro 35.0194
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 19 °C

PALANCIOĞLU'NDAN BAŞAKPINAR'A DÖRT DÖRTLÜK MÜJDE

PALANCIOĞLU'NDAN BAŞAKPINAR'A DÖRT DÖRTLÜK MÜJDE
TALAS BELEDİYESİ BAŞAKPINAR'A DÖRT DÖRTLÜK MÜJDE

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, ilçenin gelişmeye başlayan yukarı mahallelerinden Başakpınar'a dört müjde birden verdi. 
Başkan Palancıoğlu, göreve yeni başlayan İlçe Müftüsü Esat Yapıcı, AK Parti İlçe Başkanı Ragıp Dost ve belediye meclis üyeleriyle birlikte Başakpınar Osmanlı Evinde mahalle sakinleriyle buluştu. Simit ve sıcak çayın ikram edildiği sohbet toplantısında konuşan Başkan Palancıoğlu, Talas'ın artık değiştiğini ve geliştiğini belirterek, "Başakpınar da değişip gelişiyor. Buraların merkez haline gelmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.
Başkan Palancıoğlu, mahalleliye seslenerek, "Şundan emin olun; sizlerin düşündüğünden daha çok Başakpınar'ı, Talas'ı düşünüyor ve bu yönde çalışıyoruz." ifadesini kullandı.
Mahalleliye yeni çalışmalarla ilgili müjdeler veren Başkan Palancıoğlu, "Başakpınar'ın Zincidere girişinde 100 bin metrekarelik alana yapmayı planladığımız Talas'ın yeni mezarlığında bu yaz defin işlemleri inşallah başlayacak. Burası sadece Başakpınar'a değil Talas'a hizmet edecek mescid, morg, cenaze yıkaması, şehitliği, abdesthanesi bulunan ve mezardan mezara atlanılan değil inancımıza yakışır güzel bir proje oluyor. Başakpınar içindeki mezarlıkta ise havaların müsait olduğu zamanda yapılacak düzenlemeyle 15-20 yeni mezar oluşturacağız. Kimse cenazem olduğunda ortada kalacağım endişesi yaşamasın." diye konuştu.
Başkan Palancıoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: "Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Kayserigaz Genel Müdürümüzle yaptığımız görüşmeler neticesinde Başakpınar doğalgaz hattını 2016 yılı yatırım planına aldırdık ve çalışmalar bu yıl başlayacak. Doğalgazın gelmesiyle birlikte mahallenin bağlantı yollarını genişletip modern şekilde yenileyeceğiz. Malatya yolu gibi nitelikli bir hal alacak. Başakpınar'ın geleceğiyle alakalı önemli konulardan birisi ise yapımı devam eden imam hatip lisesi. Şimdi lisenin bulunduğu alana ortaokul yapımı için bir hayırsever arıyoruz. Böylelikle çevre mahallelerden öğrencilerimiz şehir merkezine gitmekten kurtulacak. Bunların dışında farklı projelerimiz de var peyderpey hayata geçireceğiz."

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39