• BIST 9079.97
  • Altın 2324.118
  • Dolar 32.3373
  • Euro 34.9482
  • Kayseri 7 °C
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 12 °C

PANPET AKARYAKIT İSTASYONU TÖRENLE HAYATA GEÇTİ.

PANPET AKARYAKIT İSTASYONU TÖRENLE HAYATA GEÇTİ.
Kayseri Şeker Fabrikası, 58. Pancar Alım Kampanyası açılış töreninin ardından önemli bir açılışa daha imza attı. Uzun zamandır ruhsat sorunu nedeniyle açılışı gerçekleştirilemeyen Panpet Akaryakıt İstasyonu’nun açılışı, düzenlenen törenle yapıldı.
Kayseri Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı üzeri, Terminal binası yanında faaliyet gösterecek olan Panpet Akaryakıt İstasyonu’nun açılış törenine; Kayseri Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Özkan Kayacan, Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Mustafa Alan, Kayseri Ticaret Borsası Başkanı Şaban Ünlü, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Yönetim Kurulu Üyesi Hurşit Dede, Genel Müdür Haydi Dikbaş, Genel Müdür Yardımcıları, Şeker İş Kayseri Şube Başkanı Ahmet Tatar, çeşitli Oda ve Kooperatif Başkanları ile çok sayıda çiftçi katıldı.

Törende bir konuşma yapan Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, uzunca bir süredir, akaryakıt istasyonunun ruhsatlarını almaya çalıştıklarını belirterek, şöyle konuştu. “Bugün bu ikinci açılışımız. Geçtiğimiz hafta da benzer bir program yapılmış ve Anadolu Şeker Pancarı Sempozyumu’nu Kayseri ve Boğazlıyan’da yapılan törenler ile başlatmış, hemen ardından da 1. Pancar Festivali ve Boğazlıyan Kampanya açılışını yine birlikte gerçekleştirmiştik. Tabi biz görev aldığımız günden beri çok önemli konular ile uğraşmaktayız. Bu konuların çözümü ise maalesef hızlı bir şekilde olmuyor. Bir çok sorunu zaman içerisinde aşmaya ve çözümlemeye çalışıyoruz. Görev aldığımız gün itibariyle Kayseri Şeker Fabrikasındaki problemler, adeta bir sorunlar yumağı haline getirilmişti. Bu doğrultu da bu istasyonumuz önemli bir para harcanarak bu alana inşa edilmiş, fakat ne bir yapı ruhsatına, ne bir işletme ruhsatına ne de bunları almaya bir imkânı vardı. Yani bizler aşağı yukarı, 1 buçuk seneye yakın bir zaman bu işyerinin ruhsatını almak için çaba harcadık ve şükürler olsun ki; bugün itibariyle tüm ruhsatları alarak, bu işletmeyi faaliyete geçirdik. Bu işyerinde kar etmekten ziyade, çiftçimize ve nakliyeci esnafımıza bir katkı sağlamayı düşünüyoruz. İnsanlar kampanya dönemlerinde buralara araçlarını getirecekler, elbette motorin ihtiyaçları olacak. İşte bu noktada biz bu istasyonumuz ile hem çiftçimize, hem nakliyecilerimize hem de çalışanlarımıza akaryakıt temin etme imkânı bulacağız. Bu cadde şu anda çok işlek bir alan değil fakat Kayseri’nin gelişen mimarisi ve yerleşimi ile bizler inanıyoruz ki; çok yakın bir zamanda burası önemli bir cadde halini alacaktır. Bu istasyonumuz ile de önemli bir istihdam alanı açmış bulunmaktayız. Kayseri Şeker Fabrikamızın tüm şirketleri çiftçimizin öz malıdır. Ama bir taraftan da çalışanlarımızın malıdır. Onlar ne kadar verimli ve güvenli bir şekilde çalışma ortamı yaratırlar ise buraya ne kadar sahip çıkarlar ise bu işyerimiz o kadar verimli olur” şeklinde konuştu.

Yapılan bu konuşmanın ardından kesilen kurban ve kurdele ile Panpet Akaryakıt istasyonu resmen hayata geçmiş oldu. Akaryakıt istasyonunun ilk benzinini ise Ticaret Borsası Başkanı Şaban Ünlü aldı.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39