• BIST 9079.97
  • Altın 2307.771
  • Dolar 32.3049
  • Euro 35.0354
  • Kayseri 11 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 15 °C

Para, Türk düşmanlığını bitirdi!

Para, Türk düşmanlığını bitirdi!
THY reklamları nedeniyle NBA yıldızı Kobe Bryant'ı yerden yere vuran Ermeni diasporasının ünlü ismi Kim Kardashian'ı para bozdu
Ermeni diyasporasının en güçlü sesi Kim Kardashian'ın para aşkı Türkiye düşmanlığının önüne geçti. Ünlü ABD'li star Türkiye'ye yatırıma geliyor. Geçen yıl THY reklamlarında oynayan NBA yıldızı Kobe Bryant'ı adeta yerden yere vuran Ermeni diyasporasının sosyetik markası Kardashian, sonbaharda Türkiye'de. Geçen yıl kız kardeşleri Khloe ve Kourtney ile Kardashian Kollection giyim markasını yaratan ünlü televizyon ve gösteri yıldızı Kim Kardashian, bu yıl markasını dünyaya açmak için düğmeye bastı. Ermeni asıllı yıldızın ilk durağı ise atalarının memleketi Türkiye oldu. Dedeleri Kars doğumlu olan Kardashian kızkardeşler, geçen yıl yarattıkları Kardashian Kollection markası ABD'de çok tutunca ünlü isimlerle görüşmeye başladı. Yurtdışında büyümeyi hedefleyen Kardashian kardeşler, dünyaca ünlü perakende devi Arcadia Group ile anlaştı. Londra merkezli Arcadia Group'un patronu Lord Philip Green ile bir araya gelen Kardashian, yurtdışındaki ilk açılımını ise İngiltere ve Türkiye'de yapacak.

SIRADA BRIC VAR

Çantadan ayakkabıya, iç çamaşırından gece kıyafetine, kolyeden yüzüğe kadar 100'e yakın ürünün bulunduğu Kardashian Kollection, sonbaharla birlikte Tayland ve Malezya'nın da aralarında bulunduğu toplam 13 ülkede vitrine çıkacak. Satışlar iyi giderse 2013'te de Brezilya, Rusya, Hindistan ve Çin'in oluşturduğu BRIC ülkelerinde faaliyete başlanacak. Tamamı Kardashian kardeşlerin tasarımı olan ürünlerin fiyatları 100 doların altında. Bikiniler 20-30, mini etekler 40-50 dolar arasında değişiyor.

KOBE'YE THY AMBARGOSU

Kardashian kardeşlerin Türkiye açılımı Ermeni diyasporasını kızdıracağa benziyor. Türkiye'de yayınlanan bir dergiye nisan ayında kapak olan Kardashian'a güçlü Ermeni lobisi ANCA sert çıkmıştı. Kardashian geçen yıl Türk Hava Yolları'nın reklam anlaşması yaptığı NBA'in efsanevi basketbolcusu Kobe Bryant'ın soykırım yapan bir ülkeye ait markayla anlaşmasının hata olduğunu ve iptal etmesi gerektiğini belirtmişti. Anlaşma sonrası ise Kobe Bryant'ın maçlarına gitmemek için 5.5 milyon twitter takipçisiyle sosyal medyadan yüklenen Kim Kardashian'ın kız kardeşi de benzer teşebbüste bulunmuştu. Beşiktaş basketbol takımının kadrosuna katmak istediği eniştesi Lamar Odom için devreye giren Kardashian, kız kardeşi Khloe'ye baskıda bulunmuş ve Türkiye'ye gelmesini engellemişti.

Sabah
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39