• BIST 9079.97
  • Altın 2323.945
  • Dolar 32.3564
  • Euro 34.9234
  • Kayseri 10 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 14 °C

Paralel yapılara izin yok

Paralel yapılara izin yok
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Konya'da yaptığı konuşmada, halka "Paralel yapılara izin vermeyeceğiz. Devletimizi ve siyasal düzenimizi de yeniden tanzim ederek gelecek nesillere bir kutsal emanet gibi tevdi edeceğiz." diye seslendi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, hükümetin güvenoyu almasının ardından gittiği Konya'da halka seslendi. Başbakan Davutoğlu, Konya'da Birlik ve beraberlik mesajı verdi.


 

Konuşmasına Konyalılar'a destekleri için teşekkür ederek başlayan Davutoğlu, şunları ifade etti:


 

"Bu beden bu dünyada yürüdükçe milletimizin hizmetinde olacak, millet dışında hiçbir iradeyi makbul görmeyecek.


 

AK Parti kadrolarında fitne doğar mı diyenlerin hepsini hayal kırıklığına uğrattık. Biz bu emaneti menzile ulaştırana kadar tarihin içindeki yürüyüşümüzü istikbale ulaştırana kadar çalışacağız.


 

Tehdit edenin tehdidinden korkmayacağız, karşımıza dikilenlerin oyunlarından yılmayacağız ve yürüyeceğiz.

27 Ağustıos'ta kongremiz yaptık. Tam bir ahlak misali olarak delegelerimizin neredeyse tamamının desteğiyle bu tarihi sorumluluğu yüklendim.

Bu topraklardaki manevi mirasın adına, ne olursanız olun, dinlemeye hazırsanız gelin konuşacağız, diyeceğiz. Bu ülkede hiç kimse bir daha inancı, kıyafeti, etnik mezhebi, kökeni nedeniyle aşağılanamayacak.

Mazlumların umudu olmaya devam edeceğiz. Biz Gazze'ye gittiğimizde bütün Türkiye adına kucaklaşıyoruz.

Bizi eleştirmiş olsalar dahi muhalefet partilerine buradan sesleniyorum: Siz de önümüzdeki dönemde hepimizi onurlandıracak olan 2023 Vizyonu çerçevesinde olumlu katkılarınızı yapın. Küçük siyasi hesaplar içine girmeyin, teklifiniz, önerileriniz varsa bunları değerlendirmeye hazırız ama eğer dışarıdaki bazı işbirlikçilerin içerideki sözcüleri olmaya kalkanlar olursa bilsinler ki hiçbir güç bizi durduramaz.

Paralel yapılara izin vermeyeceğiz. Milletimizi onurlandırdığımız gibi devletimizi ve siyasal düzenimizi de yeniden tanzim ederek gelecek nesillere bir kutsal emanet gibi tevdi edeceğiz.

Bugün itibarıyla önce kongrelerimiz üzerinden, daha sonra seçim kampanyamız üzerinden 2015'in kutlu yürüyüşünü başlatıyoruz. Allah hayırlı mübarek etsin."

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39