• BIST 8718.11
  • Altın 2240.86
  • Dolar 32.3271
  • Euro 35.1407
  • Kayseri 3 °C
  • Ankara 2 °C
  • İstanbul 7 °C

Pars Chopper Şehit ve gazi çocuklarını sevindiren şehir turu

Pars Chopper Şehit ve gazi çocuklarını sevindiren şehir turu
Kayseri'de Pars Chopper Şehit ve gazi çocuklarını sevindiren şehir turu.

Kocasinan Belediyesi Gençlik Kulübü ve Pars Chopper Motosiklet Grubu şehit ve gazi çocukları için şehir turu düzenledi. 
Kocasinan Belediyesi önünde başlayan etkinlikte şehit ve gazi çocukları Pars motor grubunun motorlarıyla şehir turu yapmak için toplandı. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şubesi Başkanı Yılmaz Üçkan, “Güzel bir etkinlik için buradayız. Pars Motor Grubumuz ve Kocasinan Belediyemizin işbirliği ile ‘Şehitlerimizi unutmayalım, unutturmayalım' etkinliği adı altında bir etkinlik düzenlemişler. Kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.
Başkan Üçkan, "Bugün şehit ve gazi çocuklarımızı burada motorlarıyla gezdirecekler. Bu da şunu gösteriyor, bizim yetişemediğimiz şehit çocuklarımızın eksik kaldığı yerde belediyemizin yetkililerini aynı zamanda Pars motor grubunun da kalan boşluğu doldurmada belki bir çocuğumuzun gönlünde motorla gezme sevgisi olabilir. Pars motor grubu bu eksikliği girmede güzel bir etkinliğe imza atıyorlar. Biz bu tür etkinliklerin daha büyük bir kapsamda olmasını diliyoruz. Toplumumuza güzel bir sosyal etkinlik örneği gösteriyorlar” diye konuştu.
Etkinlikte konuşan Pars Chopper Motosiklet Grubu Başkanı Gökhan Ramazanoğlulları, "Önemli olan çocukların yüzünün iki dakika gülmesi ve mutlu olduklarını görmek" ifadesinde bulundu. 
Ramazanoğulları, “ Bizi başka hiçbir sürüşlerde göremezsiniz. Biz sadece şehit aileleri ve gazi çocukları için varız. Sadece böyle bir etkinliklere katılıyoruz. Başkanıma diyorum ki senin yaptığın bütün projelerin altında Pars Chopper arkandadır. Sen iste biz motor yakalım. Önemli olan çocuklarımızın iki dakika gülmesi ve mutlu olmasıdır. Çünkü biz onlara başka ne verebiliriz ki, onların bizlere verdiği şeyi düşünürsen, onların annelerinin ve babalarının bizlere verdiklerini düşünürsek bizim yaptığımız hiçbir şey diye düşünüyorum. 32 kişi bu guruba katıldık. Toplam sayımız bizim 40’tı. Diğer kardeşlerimiz şehir dışında oldukları için katılamadılar” dedi.
Çocukların mutluluğu yüzlerinden okunurken, motorlar ile şehir turunun ardından yemek ile etkinlik son buldu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39