• BIST 9079.97
  • Altın 2308.161
  • Dolar 32.328
  • Euro 35.0931
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İstanbul 19 °C

"PARTİMİN GÖNÜLLÜ NEFERİYİM"

"PARTİMİN GÖNÜLLÜ NEFERİYİM"
Adalet Ve Kalkınma Partisi, Kayseri İl Başkanlığı için aday olan isimler arasında olan Dr. İsmail Gökşen, “Partimin gönüllü neferiyim” dedi.

"PARTİMİN GÖNÜLLÜ NEFERİYİM"


Adalet Ve Kalkınma Partisi, Kayseri İl Başkanlığı için aday olan isimler arasında olan Dr. İsmail Gökşen, “Partimin gönüllü neferiyim” dedi. 


Yaptığı açıklama ile Ömer Dengiz’den boşalan İl Başkanlığı için aday olduğunu deklare eden Dr. Gökşen, şunları söyledi:

“Bu toprağın güzel insanları, yeni Kayseri İl başkanlığı bayrak değişimi sürecinde; hepinizi sevgi saygı hürmet ve muhabbetle selamlarım. Yunus’un edasıyla; gelin tanış olalım, işi kolay kılalım, sevelim sevilelim, bu dünya kimseye kalmaz.


2023 yılına giderken; Cumhuriyetimizi 100.yılına taşıyacak, yeni bir yol haritası ile sağda saflarımızı daha sıklaştırıp, güç dengeleri yeniden şekillenirken milli hedeflerde; hedeflerimizi gerçek yapmak için koşacağız.Hep birlikte Ülkemizi bu coğrafyanın bu bölgenin lider ve esenlik yurdu yapacağız. Başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ifadesiyle; İlimiz; Selçuklu’nun, Alaaddin Eratna’nın, Dulkadiroğulları’nın Karamanoğulları’nın Osmanlı İmparatorluğunun ve Türkiye Cumhuriyeti’nin izleri ve eserleriyle tarihimizin bir özetidir. İlimiz Anadolu’da yükselen bir gücün bütün Türkiye’yi, bölgeyi ve dünyayı nasıl etkilediğini gösteren en güzel örneklerinden biridir.İnsanımızın yüksek karakterinde; hayırseverlik, insana saygı, sevgi, hoşgörü ve mazluma, garip gurebaya, fakir fukaraya yardım hissi vardır.Kendi gücümüz, kendi imkânımız, kendi zekâmız ile neleri ortaya koyabileceğimizi dünya âlem bilmektedir.”


Kamu oyuna seslenen Dr. Gökşen, adaylık süreciyle ilgili görüşlerini şöyle aktardı: 
“Çok Değerli Hemşerilerim,Bizler bir olacağız, iri olacağız diri olacağız; özü öze bağlayacak, sular gibi çağlayacağız. Siyasetin iki karar merci vardır.Biri halk Diğeri Hakk’tır . Derdimiz; hakkın, adaletin insanlığın esas alındığı siyasî programın uygulanmasına yardımcı olmaktır.

Genel Başkan Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un dediği gibi:

Hakk’a dayalı medeniyet siyasetiyle; yeni Türkiye’yi kurma iradesine katkıda bulunmak için, sözümüzün ve özümüzün gücü, büyük bir sinerji yaratacaktır. Önümüzdeki 3 yıl Türkiye’nin 30 yılını belirleyecektir.Ülkemizin birikmiş sorunlarına çözümde muktedir olmak için;İnsan onuruna yaraşır eşit ve özgür yurttaşlık ekseninde; yeni bir anayasa , ekonomide gelir dağılımı adaletinin ve toplumsal barışın sağlanması gerekir.Çok değerli hemşehrilerim, bugünümüz için çocuklarımızın geleceği için; dini, milli, insanı ve sosyal ve siyasal sorumluluğumuz gereği; iyi niyet, sevgi, saygı hürmet ve muhabbete dayalı; birlik beraberlik ve hemşerilik ruhuyla ; yeni Bayrak değişimi sürecinde, ilimizde sevgi, hoşgörü ve diyalog hamurunu yeniden karmak,uluslar arası sistemin; insan hakları, hukukun üstünlüğü, demokratik değerleri, bir gönüllülük sistemi ile taçlandıracağız. Gönüllük sistemi; bilgi, beceri ve deneyimlerimizi sosyal ve siyasal sorumluluk anlayışı ile hiçbir çıkar gözetmeden paylaşmaktır. Eko-siyasetle insan ve doğa yönetiminde; çevreye rağmen değil, çevreyle birlikte çevreye uyumlu siyasete katkı sağlayacak,


algı yönetiminde kararlı ve cesur adımlar atacak, sosyal ve siyasal sorumluluk alanında partimizin gönüllü bir neferi olarak; her türlü göreve hazır olduğumuzu belirtmek ister ve bize teveccüh gösterenlere teşekkür ederiz.”

Partisinin alacağı her karara saygılı olduğunu vurgulayan Dr. Gökşen, sözlerini şöyle noktaladı: “Bu süreçte parti büyüklerimizin vereceği tüm kararlara saygılıyız. Anadolu türkülerini birlikte söyleyecek, el ele, kol kola, omuz omuza, gönül gönüle; ilimiz için, ülkemiz için, insanlık için; demokratikleşme sürecinde ortak sorumluluğumuz; demokratik düzeni iyileştirmek, geliştirmek ve olgunlaştırmak, ayrıca yeni reformlara katkı sağlamak olacaktır.
Ak Parti’nin tüm kadrolarında görev yapan kardeşlerime, özveri ile bu süreçte 
görev alacak değerli arkadaşlarımıza şimdiden başarılar dilerim.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39