• BIST 9082.92
  • Altın 2324.376
  • Dolar 32.3608
  • Euro 34.9381
  • Kayseri 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 15 °C

Pelin Gündeş Bakır Develi Ak Parti İlçe Kadın Kolları Programına Katıldı

Pelin Gündeş Bakır Develi Ak Parti İlçe Kadın Kolları Programına Katıldı
Ak Parti Kayseri Milletvekili Prof. Dr. Pelin Gündeş Bakır, Develi’de, Ak Parti İlçe Kadın Kolları tarafından düzenlenen programa katıldı.
Prof. Dr. Pelin Gündeş Bakır, programa katılan hanımların yoğun ilgi ve sevgi gösterisi ile karşılaştı. Hanımlar, Ak Parti Milletvekili ile tek tek fotoğraf çektirdiler. Pelin Gündeş Bakır, hanımların sorunlarını ve isteklerini dinleyerek, bunları çözümlemek için telefonla görüştüğü Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ceylan’dan, Küçük Künye Köyü İlköğretim okulunun bina yapı güvenliğinin derhal incelenmesini istedi.
Bakır, Köseler Köyü ve çevre köy sağlık ocakları tarafından kullanılmak üzere vatandaşların ambulans alım talebini, Kayseri İl Sağlık Müdürü Ahmet Öksüzkaya’ya iletti.
Gece geç saatlere kadar Develi’de kalarak incelemelerde bulunan Prof. Dr. Pelin Gündeş Bakır, Develi Belediye Başkanı Recep Özkan, Develi Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Durukan, Develi Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Ümmühan Kaliber, İl Genel Meclis Üyeleri Mehmet Tuna, Fazlı Öztürk ve İlçe Teşkilatı üyeleri ile bir araya gelerek istişare toplantısı yaptı.
Prof. Dr. Pelin Gündeş Bakır, Develi’nin çeşitli sorunlarını iletmek için Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
Prof. Dr. Pelin Gündeş Bakır, Develi Devlet Hastanesi’ndeki kardiyoloji, göz ve çocuk doktoru kadrolarına hekim atanması için, Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas ve İl Sağlık Müdürünü aradı.
Ak Parti Milletvekili Gündeş Bakır, daha sonra ilçede bulunan kapalı spor salonu ve futbol sahası bakım ve onarım çalışmaları için söz verilen ödeneğin Develi’ye aktarılması için Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Yusuf Yeke ile görüştü. Yusuf Yeke, ertesi sabah Prof. Dr. Bakır’ı arayarak 1 milyon TL ödeneğin kapalı spor salonu inşaatı ve futbol sahası bakımı için Develi’ye aktarıldığı müjdesini verdi.
Ardından Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem’i arayarak yapılması planlanan Develi Endüstri Lisesi’nin ve Sağlık Meslek Lisesi Kız Öğrenci Yurdu’nun 2013 yatırım programına alınmasını rica eden Pelin Gündeş Bakır, ilçenin eğitimle ilgili diğer sorunlarını da Bakan Yardımcısına iletti.
Kayseri Milletvekili Gündeş Bakır, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İrfan Uzun’u arayarak Develi’de yol yapımında kullanılmak üzere bitüm alabilmek amacıyla Tüpraş’a ödenek aktarılmasını istedi ve Develi Belediye Başkanı Recep Özkan için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İrfan Uzun’dan randevu aldı.
Ayrıca Kayseri Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Fethi Şahinoğlu’ndan, Sultansazlığı çevre köylerinde konteynırlarda biriken çöplerin toplanmasını istedi ve İl Genel Meclis Üyeleri için bu konuyla ilgili randevu alınmasını sağladı. Yine Kayseri Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Fethi Şahinoğlu’na İncesu İlçesi Saraycık beldesi ve Yeşilhisar ilçesindeki afetzedelerin sorunlarının çözülmesi talebini iletti.
Prof. Dr. Bakır, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağışlanan bir arsa içinde bulunan, Develi Sosyal Hizmet Merkezi olarak kullanılacak olan ve yenilenmesi gereken binanın akıbetini öğrenmek için Aile ve Sosyal Politikalar Kayseri İl Müdürü Süleyman Karadeli’yi aradı.
Prof. Dr. Pelin Gündeş Bakır, Develi SGK İlçe Hizmet Binasına personel sağlanması için SGK Başkanı Fatih Acar’dan ricada bulundu.
Bakır, Emniyet Genel Müdürlüğü Strateji Daire Başkanı Halil İbrahim Yaylagil’den Develi’nin ilçe girişlerine mobese kameraları kurulmasını istedi. Daha sonra Erciyes Üniversitesi Seyrani Ziraat Fakültesi’ni yaptıran hayırsever işadamı Sami Dedeoğlu ile de istişare toplantısı gerçekleştirdi.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39