• BIST 9079.97
  • Altın 2324.301
  • Dolar 32.363
  • Euro 34.9365
  • Kayseri 10 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 14 °C

‘Performans’ıyla damgasını vurdu!

‘Performans’ıyla damgasını vurdu!
49. Antalya Altın Portakal Film Festivali açılış gecesinde sahne alan sinema yazarı Ömür Gedik’in sesini yetersiz bulan seyirciler tepkilerini twitter’dan gösterdi. Gedik ise NTV’nin canlı yayınında ses problemi olduğunu belirtti ve şarkılarının tam duyul
49. Antalya Altın Portakal Film Festivali açılış gecesinde sahne alan sinema yazarı Ömür Gedik’in sesini yetersiz bulan seyirciler tepkilerini twitter’dan gösterdi. Gedik ise NTV’nin canlı yayınında ses problemi olduğunu belirtti ve şarkılarının tam duyulamadığını öne sürdü

Türkiye’nin Oscar’ı sayılan Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin cumartesi gecesi yapılan açılış gecesine sinema yazarı Ömür Gedik’in sahne performansı damgasını vurdu. Bir süredir ünlü şarkıcıların taklidinin yapıldığı “Benzemez Kimse Sana” yarışmasıyla dikkatleri üzerine çeken Gedik, gecede kurucusu olduğu hayvan hakları için çalışan Haçiko isimli dernek yararına sahne aldı.
Ancak NTV’den canlı olarak yayınlanan açılış gecesini izleyen seyirciler sesini yetersiz buldukları Gedik’i eleştiri yağmuruna tuttu. Gedik, hakkında atılan tweet’ler nedeniyle cumartesi gecesi trend topic oldu. Gedik’i eleştiren isimler arasında ünlü rockçılar Özlem Tekin ve Levent Candaş da vardı. Özlem Tekin, Gedik’in özgüvenine şaşırdı ve “Annie Lenox! Yavaş” yorumunu yaptı. Levent Candaş da Gedik’in sahne aldığı sırada salonun boşaldığını söyledi.

Gedik: Yayına giren seste problem vardı
Gedik ise gecenin sonunda bir takipçisinin attığı “Her zamanki gibi TT olmuşsunuz tebrikler çekemeyenler gene en önlerde” tweet’ini paylaştı ve hakkındaki eleştirilere şu cevabı verdi:
“Üç aydır yoğun bir prova dönemi geçirdik. Belli bir ücret aldık ve bunu Haçiko’ya bağışladım. Hem şarkılar hem de barkovizyondaki film görüntüleri için çok çalıştık. Beni en çok sevindiren konseri ön sırada izleyen usta yönetmen, uluslararası jüri başkanı Istvan Szabo’nun performansıma övgüler yağdırması oldu. Salondan ve organizasyondan gelen tepkiler çok iyiydi, toplamda yerli ve yabancı 16 şarkı söyledim.

Reklamlar nedeniyle NTV’deki canlı yayında sadece birkaç şarkı verildi, yayına giden seslerin dengelerindeki problem nedeniyle istediğim gibi duyulmadığını sonradan yayını izlediğimde gördüm. Farklı tarzlarda 16 şarkıyı canlı yayında söylemek kolay değildi ama televizyondan izleyenlerden olmasa da salondan ve organizasyondan aldığım tebrikler beni çok mutlu etti. Konserdeki 16 şarkıyı, bölümler halinde cumartesi Kanal D’de Cinemania’da yayınlayacağım, sosyal medyadaki tepkiler değişecektir. Televizyon başındakiler konuyla ilgili daha doğru bir izlenim için cumartesi konserin tümünü beklesinler” açıklamasını yaptı.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39