• BIST 9070.29
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3641
  • Euro 34.9382
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 18 °C

Procinecki:"Puan toplamaya çalışacağız"

Procinecki:"Puan toplamaya çalışacağız"
Kayserispor Teknik Direktörü Prosinecki, takımlarında bir gerginlik olduğunu belirterek; "Önümüzde oynayacağımızı diğer maçlarda elimizden gelenin en iyisini yapıp daha çok puan toplamaya çalışacağız" dedi.
Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, havanın ve zeminin çok ağır olmasının kendileri gibi futbol oynamak isteyen takımları etkilediğini ve bu koşulların kendilerini oyun kimliklerinin dışına ittiğini ve kontrolü kaybettiklerini belirtti.
Golü yedikten sonra defans yapmanın hücum yapmaktan daha kolay olduğuna işaret eden Prosinecki, şunları söyledi: "Saha zaten sert ve çok ağır. İleri doğru topu taşımakta zorlanıyorsunuz. Biz bir türlü rakip kalede etkili olamadık ve pozisyon üretemedik. Puana şiddetle ihtiyacımız varken maalesef almadan ayrılmak durumunda kaldığımızı düşünüyorum. Artık bu maç bizim için geride kalacak. Önümüzde oynayacağımızı diğer maçlarda elimizden gelenin en iyisini yapıp daha çok puan toplamaya çalışacağız."
Gazetecilerin kırmızı kartlarla ilgili sorusuna ise Prosinecki, şöyle yanıt verdi: "Hakemle diyaloğa girilmemesi konusunda defalarca uyarıda bulunuyoruz. Maalesef içinde bulunduğumuz ortamla alakalı, istediğimiz puanların gelmemesinden kaynaklı bir gerginlik, bir sinir durumu takımın üzerine hakim ve ona yenik düştüklerini düşünüyorum. Ama maalesef iki oyuncumuzdan yoksun bir şekilde bir sonraki maçta oynayacağız. Sezon başında yaşanan sakatlıklar ve olumsuzluklar nedeniyle birçok puanı alamadık. Ben hep oyuncularımın çok kaliteli olduğundan bahsediyorum. İçinde bulunduğumuz durumu hak etmediğimizi düşünüyorum."
Zurab ise saha şartlarının ağır ve iki takımı zorlayacak durumda olduğunu vurgulayarak "İlk yarının sonunda yediğimiz golle morallerimiz bozuldu. İstediğimiz golü bulamadık. Ama bu maç bizim için geri de kalacak" dedi
Clayton konuşmasında, iki takımın da çok iyi mücadele ettiğini, puan alamadıkları için üzgün olduklarını belirtti.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39