• BIST 9089.58
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 21 °C

Real madrid'i korkutan galatasaraylı

Real madrid'i korkutan galatasaraylı
Galatasaray'ın formda yıldız oyuncusu Burak Real Madrid maçında beklentilerin en yüksek olduğu futbolcu durumunda.bu maçı da boş geçmeyecektir..
Galatasaray'da, Real Madrid ile oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında en büyük kozu Burak Yılmaz olacak.

Sarı-kırmızılı takımdaki performansı her geçen gün daha da yükselen Burak Yılmaz, ''Devler Ligi''nde sergilediği futbolla kalitesini Avrupa'ya da ispatlamayı başardı.

Galatasaray formasıyla ligde ve Avrupa'da birbirinden güzel gollere imza atan yıldız futbolcu, A Milli Takım'da da skorer futbolunu sürdürdü.

Avrupa'da ve ligde gol krallığı yarışının zirvesinde

Real Madrid karşısında taraftarların gol beklediği Burak Yılmaz, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ve Spor Toto Süper Lig'de gol krallığı yarışlarının zirvesinde bulunuyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı son 6 maçta da gol atan ve toplamda 8 gole ulaşan Burak, yine 8 golü bulunan Real Madrid'in yıldız ismi Cristiano Ronaldo ile gol krallığı için yarışıyor.

Ligde son oynanan İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında 2 gol bularak takımını takımını galibiyete taşıyan milli futbolcu, toplamda 18 gole ulaşarak gol krallığında zirvede yer almayı sürdürdü.

Burak, ''Devler Ligi''nde attığı gollerle sarı-kırmızılı ekibin başarısında büyük pay sahibi oldu.

Son 5 resmi maçında 7 gol attı

İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında galibiyet gollerine imza atan Burak Yılmaz, üst üste 5'inci resmi maçında da fileleri havalandırdı.

Sırasıyla UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki Schalke 04 maçında 1, Spor Toto Süper Lig'deki Kayserispor maçında 2, Milli Takım'ın Andorra ve Macaristan ile yaptığı 2014 Dünya Kupası Avrupa elemeleri grup maçlarında da birer gol kaydeden Burak, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ağlarını da 2 kez havalandırarak serisini sürdürdü.

Son 5 resmi maçına 8 gol sığdıran Burak Yılmaz, Galatasaray formasıyla bu sezon oynadığını 31 resmi maçta 27 gole ulaştı.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39