• BIST 8762.55
  • Altın 2234.833
  • Dolar 32.3364
  • Euro 35.1115
  • Kayseri 9 °C
  • Ankara 11 °C
  • İstanbul 13 °C

Reşat Petek, "FETÖ'nün kolları ve kanatları kırıldı

Reşat Petek, "FETÖ'nün kolları ve kanatları kırıldı
15 Temmuz Darbe Araştırma Komisyonu Başkanı Reşat Petek, "FETÖ'nün kolları ve kanatları kırıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 1. Kayseri Kitap Fuarı’na katılan AK Parti Burdur Milletvekili ve 15 Temmuz Darbe Araştırma Komisyonu Başkanı Reşat Petek ile birlikte Kitap Fuarı’nı gezdi. Fuarda “İhanet ve Direniş” adlı kitabını imzalayan ve bu konuda bir konferans veren Reşat Petek, FETÖ örgütünün Türkiye’de kolları ve kanatlarının kırıldığını; ancak terör örgütü ile mücadelenin bitmediğini söyledi. 
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 1. Kayseri Kitap Fuarı’nın ikinci gününe TBMM 15 Temmuz Darbe Araştırma Komisyonu Başkanı Reşat Petek ile birlikte geldi. Burdur Milletvekili Reşat Petek ile fuardaki stantları ziyaret eden Başkan Çelik, vatandaşlarla da sohbet etti.
Başkan Çelik, fuarda bulunan ve kitabını imzalayan Diyanet İşleri Eski Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan ile de görüştü. Necmettin Nursaçan, fuardaki ilginin çok büyük olduğunu belirterek, “Başkanımız başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.
Başkan Çelik de, fuara gösterilen ilginin yapılan işin doğruluğunu gösterdiğini belirterek, “Bizi en çok memnun eden yaptığımız işin karşılık bulması. Halkımızın mutluluğu karşılık bulduğunun göstergesi. Yaptığımız işin ne kadar doğru olduğunu halkın ilgisinden görüyoruz. Herkes istediği yazarın kitabını ve yazarın kendisini bulabiliyor. İl dışından da çok sayıda ziyaretçi var” diye konuştu.
AK Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek de, Kitap fuarına hem Kayseri’den hem de çevre illerden yoğun ilginin olduğunu gördüklerini dile getirerek, “Geleceğe yönelik güzel binalar, modern çarşılar, güzel asfalt yapabiliriz. Ama kültür ve medeniyetimizi gelecek nesillere aktarma aracı olarak kitaplarımız var. Bu anlamda kitap fuarı son derece önemli. Biz de bu güzel tabloyu görmekten memnun olduk. Başkanıma özellikle teşekkür ediyorum” dedi.
Başkan Mustafa Çelik, Milletvekili Reşat Petek ile Büyükşehir Belediyesi yayınlarının bulunduğu standı da ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi yayınlarını tanıtan Başkan Çelik, Büyükşehir Belediyesi tarafından “Yüzyılın İhanetine Karşı Yüzyılın Zaferi” adıyla geçen yıl bastırılan ve Kayseri’deki 15 Temmuz sürecini anlatan kitabı da gösterdi. Petek bir süre kitabı inceleyerek böyle bir çalışma yapılmış olması nedeniyle teşekkür etti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, fuarda Reşat Petek’in kitaplarını imzaladığı yayınevinin standını da ziyaret etti. Petek, stantta “İhanet ve Direniş” adlı kitabını imzaladı.
“İHANETİN ÜSTÜ ÖRTÜLMEYECEK”
TBMM 15 Temmuz Darbe Araştırma Komisyonu Başkanı Petek, daha sonra Kitap Fuarı’nda bir konferans verdi. FETÖ’ye karşı zorlu bir mücadelenin olduğunu ve bu mücadelenin devam ettiğini ifade eden Petek, “Türkiye’de kolları kanatları kırıldı. Cumhurbaşkanımızın bu konuda dik duruşu ve cesaretli oluşu neticeye gitmemizde en önemli dayanağımız oldu. Başbakanımız bize ‘Merhamet duygularıyla ihanetin üzerini örmeye kalkmayın’ dedi. FETÖ ile mücadelemizi bu manada devam ettirmemiz lazım” dedi.
Reşat Petek, konferansının sonunda Kitap Fuarı nedeniyle teşekkür etti. Konferansı izleyen Başkan Mustafa Çelik de Kitap Fuarı için özel yaptırılan mührü hediye etti. Ülkemizin 15 Temmuz benzeri sıkıntıları bir daha yaşanmamsını temenni eden Başkan Çelik, değerlerimizi ayaklar altına alan ihanet şebekesinin anlaşılması için yaptığı çalışmalar nedeniyle Reşat Petek’e teşekkür etti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39