• BIST 8977
  • Altın 2299.033
  • Dolar 32.3273
  • Euro 35.0707
  • Kayseri 20 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 22 °C

Ronaldo mu, Messi mi? Buyrun E Clasico'ya

Ronaldo mu, Messi mi? Buyrun E Clasico'ya
Real Madrid ve Barcelona, kozlarını Kral Kupası yarı final ilk maçında paylaşacak. Toplam değeri 1 milyar Euro'yu aşan iki ekibin kapışmasında tescilli 1 numaralı oyuncular sahne alacak
Dünyanın en iyi iki takımı Real Madrid ile Barcelona, El Clasico olarak adlandırılan mücadelede kozlarını bu kez İspanya Kral Kupası yarı final ilk maçında Santiago Bernabeu'da karşılaşacak. Bir tarafta 600 milyon Euro'luk değeriyle Los Galacticos, diğer tarafta 635 milyon Euro'luk Barça olacak. Bir bakıma dünyanın tescilli en iyi yıldızlarının bulunduğu iki ekibin kapışması, nefesleri kesecek. Real'de Casillas, Ramos, Alonso, Ronaldo, Katalan devinde Alves, Pique, İniesta, Xavi ve Messi, 2012'nin en iyi 11'ine seçilmişti. Saat 22.00'de başlayacak tarihin 223. El Clasico'su, TRT Spor'dan canlı olarak ekranlara gelecek.

Ev sahibi oldukça sıkıntılı...

Ancak ev sahibinde bu maç öncesi eksikler dikkat çekiyor. Real'de kaleci Casillas ve stoper Pepe, sakatlıkları nedeniyle, Fabio Coentrao, Sergio Ramos ve Angel Di Maria ise kart cezalısı oldukları sebebiyle forma giyemeyecek. Barça'da ise rahatsızlığı sebebiyle ABD'ye tedavi olmaya giden teknik direktör Tito Villanova dışında önemli bir sorun bulunmuyor.

Mourinho: Maça hazırız

Real Madrid'in hocası Jose Mourinho, eksiklerin kendileri için bahane olmayacağını söyledi. Mourinho, "Taraftarımız önünde oynayacağız. Sakatların yerine oynayacak futbolcularımız, yerlerini dolduracaktır. 27 Şubat'taki rövanş öncesi ilk maçtan avantajlı bir skorla ayrılmalıyız" dedi.

Roura: Hedefimiz kazanmak

Barcelona'da Tito Villanova'nın yardımcılığını yapan Jordi Roura, kazanmak için sahada olacakların söyledi. Roura, "Casillas'ın yerine oynayacak Adan ya da Diego Lopez, kaliteli isimler. Sonuçta onlar Real Madrid formasıyla sahaya çıkacaklar. Onları asla hafife alamayız" dedi.

Muhtemel ilk 11'ler

Real Madrid: Adan, Arbeloa, Albiol, Varane, Marcelo, Khedira, Alonso, Mesut, Modric, Ronaldo, Benzema

Barcelona: Pinto, Alves, Pique, Mascherano, Alba, Xavi, Busquets, Fabregas, Pedro, Iniesta, Messi

Saat: 22.00
Yayın: TRT Spor
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39