• BIST 9079.97
  • Altın 2323.777
  • Dolar 32.352
  • Euro 34.9268
  • Kayseri 8 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 14 °C

SAAADET PARTİSİ, MISIR KATLİAMINA TEPKİSİNİ GÖSTERDİ

SAAADET PARTİSİ, MISIR KATLİAMINA TEPKİSİNİ GÖSTERDİ
Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Mahmut Arıkan, Mısır’da Müslümanlara yönelik yapılan katliam dolayısıyla açıklama yaptı.
İl Başkanlığında yaptığı açıklamada, saldırılarda hayatını kaybedenlere başsağlığı dileyen Arıkan, “Saadet Partisi olarak bu kanlı saldırıyı yapan cuntacıları lanetliyoruz. Cuntacılar, şehit ettikleri Müslümanların kanında boğulacaktır” dedi.
''Darbeye darbe diyemeyen başta ABD olmak üzere Batı’yı ve bu süreçte sessiz kalan İslam ülkeleri yöneticilerini kınıyoruz” diyen Arıkan, “Mısır’da akan masumların kanında ırkçı Siyonizm’in uşağı ABD ve Batı’nın sorumluluğu kadar, bu süreçte gerekeni ortaya koymayan İslam ülkelerinin yöneticilerinin de büyük payı vardır. Batı’nın desteğiyle akıtılan bu masumların kanı onların da ellerine bulaşmıştır. Bunlar Batı’nın kuklalarıdır. Efendilerine ne kadar hizmet ederlerse etsinler bir gün gelecek efendileri onları yok edecektir” ifadelerini kullandı.
Bu darbenin asıl amacının Orta Doğu Projesi olduğunu belirten Arıkan, “Darbeciler ve onların yerli işbirlikçilerinin, sadece Mısır’ı değil bütün İslam coğrafyasını hedef alan sinsi ve kirli bir oyunun figüranı olmuşlardır. Karanlık güçlerin, cuntacılar eliyle Mısır’ı kanlı bir iç savaşa sürüklemeye çalışmaktadır. Daha önce Afganistan’da, Libya’da, Irak’ta, Suriye’de oynanan kanlı oyunun şimdi Mısır’da sahnelenmektedir. Bu oyun Büyük Ortadoğu Projesi’nin oyunudur. Bu oyun İslam ülkelerini bölüp parçalamak isteyen ırkçı emperyalizmin oyunudur. Bu oyun İslam ülkelerine daha fazla silah satmak isteyen ve daha fazla Müslüman kanı akıtmak isteyen ırkçı Siyonizm’in oyunudur. Artık oyunu görmeliyiz. Ortadoğu’daki Müslüman ülkeler adım adım parçalanıyor” şeklinde konuştu.
Ayrıca 24 Ağustos’ta Konya’da, Mısır’daki katliama tepki mitingi yapacaklarını söyleyen Arıkan, siyasi görüşü ne olursa olsun tüm Kayseri halkını davet etti. Gitmek isteyenler için araç kaldıracaklarını da sözlerine ekledi.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39