• BIST 9079.97
  • Altın 2323.673
  • Dolar 32.366
  • Euro 34.9506
  • Kayseri 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 15 °C

SAADET PARTİSİ ADAYLARI ARGINCIK’A ÇIKARMA YAPTI…

SAADET PARTİSİ ADAYLARI ARGINCIK’A ÇIKARMA YAPTI…
BÜYKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HAŞİM ÖZÇELİK:

“BİZ OYLARIN SAYILDIĞI GÜNE DEĞİL, OYLARIN TARTILDIĞI GÜNE İMAN EDEREK ÇALIŞIYORUZ”

 

Argıncık Semtinde yapılan bir kahve toplantısına katılan Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Haşim Özçelik, Kocasinan Adayı Erhan Arıcı ve Melikgazi Adayı Nuh Tosun, havanın yağmurlu olmasına rağmen Argıncık halkının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Yüzlerce kişinin katıldığı kahve toplantısında konuşan Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özçelik, “Bizim hedefimiz kuru bir makam sahibi olmak, dünyalık biriktirmek değil, biz dünyada yaşanan olayları Müslüman firasetiyle görüyor ve önce Kayserimiz için sonra ülkemiz için sonrada tüm insanlığın kurtuluşu için çalışıyoruz. Bu çalışmaları yaparken tek gayemiz Hak’kın Rızasıdır. Her şeyin tartılacağı bir gün var. İnanın orada oylar da tartıya girecek. Biz oyların sayıldığı gün için değil, oyların tartıldığı gün için çalışıyoruz” dedi.   

 

ARGINCIK 20 SENE ÖNCE DE BÖYLEYDİ

 

Kocasinan Belediye Başkan Adayı Erhan Arıcı da Argıncıkta yapılan kahve toplantısında yaptığı konuşmada “5 yıl önce de Argıncık’a gelmiştim ve gördüm ki hiçbir şey değişmemiş. Argıncık halkımız hizmet için Milli Görüş’ü bekliyor. Allah’ın izniyle seçimden sonra Argıncık’a hizmet etmek bize nasip olacak. Bu seçimde Saadet Partisi öyle bir kazanacak ki, kaybeden sadece Siyonizm olacak” dedi. Vatandaşların Argıncık 20 sene önce de böyleydi, Kayseri’nin en eski yerleşim yerlerinden biri olan Argıncık yıllarca ihmal edildi. Bu kez Milli Görüşün Kocasinan’a Başkan olmasını istiyoruz dediler.

 

İSLAMSIZ SAADET OLMAZ…

 

Argıncıkta yapılan kahve toplantısında bir konuşma yapan Melikgazi Belediye Başkan Adayı Nuh Tosun: “Bizler Milli Görüşçüler olarak kafamıza 3 çivi çaktık. Bunlardan birincisi İslamsız Saadet Olmaz. İkincisi Şuur çivisi. Üçüncüsü de Hakkın hakim olması için canımızla malımızla çalışacağız” dedi. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39