• BIST 9079.97
  • Altın 2318.134
  • Dolar 32.3415
  • Euro 34.9033
  • Kayseri 11 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 15 °C

SAADET PARTİSİ KAYSERİ MİLLETVEKİLİ ADAYI AYDIN:

SAADET PARTİSİ KAYSERİ MİLLETVEKİLİ ADAYI AYDIN:
“BU SEÇİM KÖPRÜDEN ÖNCE SON ÇIKIŞ OLABİLİR”

Saadet Partisi Kayseri Milletvekili Adayı Fatih Aydın gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. 
Saadet Partisi Kayseri Milletvekili Adayı Fatih Aydın milletin 1 Kasım sonrasında 7 Haziran sonrası gibi sıkıntı çekmemesi için çalıştıklarını belirterek “1 Kasımda Türkiye’de çok tarihi bir seçim yaşanacak. Bu seçim köprüden önceki son çıkış olabilir. Bu yüzden mutlaka devletimizin, milletimizin huzura ereceği bir sonuç temenni ediyorum. Her şeyden önce 1 Kasım seçimlerinin vatanımıza, milletimize, devletimize ve tüm insanlara hayırlar getirmesini niyaz ediyorum” dedi.
Aydın, milletin 7 Haziran’da partilere bir mesaj verdiğini fakat meclisteki 4 partinin bu mesajı görmezden geldiğini ifade ederek “7 Haziran seçimlerinde milletimiz hiçbir partiye tek başına iktidar olma görevi vermediği. Milletimiz mevcut partilere koalisyon kurma görevi verdi. Bu nedenle bir sürecin içerisinde girdik. Fakat meclisteki partiler milletimizin vermiş olduğu bu mesajı anlamış fakat işlerine gelmediğinden dolayı bir hükümet kuramamışlardır. Hükümet kurulamadığından dolayı ülke 3-4 aydır kaos yaşamaktadır. Maalesef şuan yaşamış olduğumuz bütün kaos bu 4 partinin uzlaşmacı bir politika sergilememelerinden dolayı kaynaklanıyor. Bir araya gelip bir hükümet kurmadıklarından dolayı maalesef milletimiz huzurunu, saadetini ve mutluluğunu kaybetmiştir” şeklinde konuştu.
1 Kasım seçimlerinden sonra da bu 4 partinin ülkeye huzur getiremeyeceğini vurgulayan Aydın, “Öyle de gözüküyor ki bu 4 parti bundan sonra da milletimize huzur ve mutluluk vermeyeceklerdir. Meclis kilitlenmiştir ve bu mevcut partiler milletimizi bir seçime götürmüştür. 1 Kasımda Türkiye’de çok tarihi bir seçim yaşanacak. Bu seçim köprüden önceki son çıkış olabilir. Bu yüzden mutlaka devletimizin, milletimizin huzura ereceği bir sonuç temenni ediyorum. Her şeyden önce 1 Kasım seçimlerinin vatanımıza, milletimize, devletimize ve tüm insanlara hayırlar getirmesini niyaz ediyorum. 1 Kasım seçimlerine girerken milletimizin çok iyi bilmesi gerekiyor. Bu 4 parti milletimize saadet getirebilecek olsa şimdiye kadar zaten getirirdi. Ama şuana kadar ne AK Parti getirebildi, ne CHP çözüm bulabildi, MHP zaten her şeye hayır diyerek zaten her şeyi tıkadı, HDP’nin ne olduğunu zaten biliyoruz” ifadesini kullandı.
Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi’nin “PKK terör örgütü değildir” sözlerine tepki gösteren Aydın sözlerini şu şekilde sürdürdü:
“HDP şuan teröre arkasını yaslamış bir vaziyette. Terör odakların her ne kadar bazı baro başkanları terör örgütü demese de elinde silahı olan her kurum her örgüt terörist bir örgüttür çünkü bunlar meşruiyetini milletimizden almamıştır. Bunlar sırtlarını dış güçlere yaslamışlardır. Bunların böyle olmasından dolayı ülkemiz ve milletimiz bölünmenin eşiğine gelmiştir. Bu yüzden mecliste yeni bir sese yeni bir nefese ihtiyacı var. Bu parti bu anlayış bu zihniyet Saadet Partisi ve Milli Görüş’tür. 1 Kasım’da milletimizin verdiği oylarla birlikte Saadet Partisi meclise girecek kilitlenen meclisi ve kilitlenen meclisimizi açmış olacak. İnşallah milletimizin geçmişte olduğu gibi yüzlerini güldürecektir. Zaten milletimiz Saadet Partisi’nin tertemiz bir parti olduğunu kadrolarının pırıl pırıl olduğunu, genç, dinamik ve tecrübeli olduğunu gayet iyi biliyorlar. Ama akıllarında şu var Saadet Partisi bizi hiçbir zaman aldatmadı ama önümüzde bir baraj var oyumuz boşa gider diye endişeleniyorlar. Milletimiz müsterih olsun Türkiye 1 Kasım seçimlerine baraj olmadan giriyor. Sıfır barajla giriyor. Yani anayasada yapılan değişiklikle birlikte bireysel başvuru yoluyla bir vekil adayı kendi ilinde seçilecek kadar oy aldığı zaman her ne kadar partisi Türkiye genelinde barajı aşamasa bile vekil olabiliyor. Kayseri’de biz 68 bin oy aldığımız zaman Saadet Partisi Türkiye genelinde barajı geçemese bile Saadet Partisi milletvekili adayları meclise gidebilecektir. Bu tarihi bir fırsattır. Milletimizin bu tarihi fırsatı çok iyi değerlendirmesi gerekiyor ki şehit haberleri gelmesin. Yeni bir şehit haberi de Şırnak’tan geldi 15 aylık bir polisimiz Furkan kardeşimize Allah rahmet eylesin onun vesilesiyle bütün şehitlerimize de Allahtan rahmet diliyoruz. Ailelerine sabır diliyoruz. Ankara’daki patlamada da hayatını kaybeden vatandaşlarımıza da Allah'tan rahmet diliyorum.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39