• BIST 8970.82
  • Altın 2281.96
  • Dolar 32.3217
  • Euro 35.018
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 19 °C

SAADET PARTİSİ YEŞİLHİSAR'DA

SAADET PARTİSİ YEŞİLHİSAR'DA
SAADET PARTİSİ YEŞİLHİSAR'DA - SAADET PARTİSİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HAŞİM ÖZÇELİK: - ''HİZMET İÇİN OYLARINIZA TALİBİZ''

Saadet Partisi Kayseri İl Başkanlığı, ''Şahlanış Mitingi''ni bu sefer Yeşilhisar ilçesinde düzenledi. Mitingde konuşan Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Haşim Özçelik, ''Hizmet için oylarınıza talibiz'' dedi. 
Yeşilhisar meydanında düzenlenen mitingde konuşan Saadet Partisi Yeşilhisar Belediye Başkan adayı Mükremin Çuhadar, sayı, sevgi ve birliktelik olmadan hiçbir hizmetin üretilemeyeceğini, göreve geldikleri takdirde, ilk önce insanlar arasındaki saygı, sevgi ve birlikteliği sağlayacaklarını bildirdi. Çuhadar, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerin, diğer seçimlere göre farklılığı bulunduğunu, bu seçimlerde Yeşilhisar'ın ya Milli Görüş belediyeciliğiyle yeniden buluşmayı tercih edeceğini ya da eski düzenin devam edeceğini vurgulayarak, ''Bizler hizmet için göreve talip olduk. Eğer bize görev verirseniz, Yeşilhisar için ürettiğimiz projelerimizi birer birer hayata geçireceğiz ve Yeşilhisar'ın ekonomisini ayağa kaldıracağız. Yeşilhisar'ın Allah vergisi bir özelliği var. Topraklarımız çok verimli ve çok güzel ürünler yetiştiriyoruz. Bu ürünlerin çeşitlenmesi ve bolca üretilmesi adına geliştireceğimiz projelerimizi uygulayacağız. Bununla birlikte, ilçemize sebze ve meyve hali kuracağız. Ürünlerimizi koyacağımız depomuz var ama çalışmıyor, bunu faaliyete geçireceğiz. Sebze ve meyve halimiz aracılığıyla, üreticimizin ürünlerini değerinden alıp tüketiciye ulaştıracağız. Şehir merkezinde bir Gençlik Merkezi kuracağız ve gençlerimizi manevi yönden destekleyeceğiz. Yeşilhisarımızı adına uygun yeşil bir ilçe olarak imar etmek, insanlarımızın mutlu ve huzurlu bir ortamda yaşamasını sağlamak için göreve talibiz'' diye konuştu.
Mitingde halka hitap eden Saadet Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı Haşim Özçelik de, 1989 seçimlerinde Milli Görüş belediyeciliğinin 5 büyük şehirde göreve geldiğini ve bu 5 büyükşehirde görev yapan Belediye Başkanlarının Fatih Sultan Mehmet gibi gönülleri fethettiğini ifade ederek, ''1994 yılında Milli Görüş, büyük bir zaferle seçimlerden çıktı, neredeyse seçimlerden birinci parti çıktı. Türkiye'de yaşayan nüfusun yüzde 65'ine hizmet götürdü. Biz yeniden o mutlu ve huzurlu günler için göreve talip olduk. Bizim zihniyetimizde belediyeler, garson belediyelerdir, yani hizmet eder. Gardiyan belediye olamaz. Şimdi çiftçimiz 8-9 kilo buğday satarak 1 litre mazot alıyor, o zaman 2 kilo 800 gram buğday satarak mazot alabiliyordu. Asgari ücretle 43 tüp alınırken, şimdi 10 ya da 11 adet tüp alınabiliyor. İşsizlik had safhaya gelmiş durumda. İşçimiz, memurumuz, çiftçimizin hali perişan. Bizler hizmet için oylarınıza talibiz'' ifadelerini kullandı.
Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Haşim Özçelik ve Yeşilhisar Belediye Başkan adayı Mükremin Çuhadar, mitingin ardından alanda bulunanlara ve görevli polislere karanfil verdi. Öçzelik ve Çuhadar, daha sonra esnafı da gezerek karanfil dağıttı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39