• BIST 9079.97
  • Altın 2307.885
  • Dolar 32.316
  • Euro 35.0335
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İstanbul 17 °C

Salih Kapusuz: Kılıçdaroğlu Ankara'da çözümü inkar etti

Salih Kapusuz: Kılıçdaroğlu Ankara'da çözümü inkar etti
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kapusuz, çözüm süreciyle ilgili meclise sevk edilen kanun tasarısının AK Parti iktidarının çözüm noktasında ne kadar kararlı olduğunun açık bir göstergesi olduğunu söyledi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Salih Kapusuz, Twitter hesabında çözüm sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Çözüm süreciyle ilgili meclise sevk edilen kanun tasarısının, Ak Parti iktidarının çözüm noktasında ne kadar kararlı olduğunun açık bir göstergesi olduğunu belirten Kapusuz Kılıçdaroğlu'nu da Ankara'da başka Diyarbakır'da başka konuşmakla suçladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Hükümete sınırsız yetkiler verilmiş ve tasarıda muğlaklık var" ifadelerinin gerçeği yansıtmadığına vurgu yapan Kapusuz,"Hükümet terörün bitirilmesi için hangi yasal düzenlemeyi yapacaksa bunu TBMM'ye sunacaktır. Dolayısıyla TBMM'de muhalefet partileri sürece doğrudan müdahil olacaklardır" diye konuştu.

"KILIÇDAROĞLU ÇARK ETTİ"

Geçtiğimiz hafta Diyarbakır'da çözüm sürecinin yasal zemine oturtulması gerektiğini ifade eden Kılıçdaroğlu'nun bugün çark ettiğini belirten Kapusuz açıklamalarını şöyle sürdürdü: "Sebebi açıktır; Kılıçdaroğlu terör meselesini Ak Parti iktidarının çözmesini istememektedir. Diyarbakır'da söylediğini Ankara'da inkâr ederek çözüme katkı sunmayı reddetmiştir. Kılıçdaroğlu ayrıca tasarının seçim öncesine denk geldiğini ifade ederek zamanlamasını da manidar bulduğunu ifade etmiştir. O zaman bu mantığa göre; kendisinin de daha geçtiğimiz hafta Diyarbakır'da "yasal çerçeve olmalı" açıklaması da yer ve zaman açısından manidar değil midir? CHP'nin yaptığı ipe un sermektir. 

"BU MİLLET BALIK HAFIZALI DEĞİL"

Diyarbakır'da söylediğini Ankara'da inkâr eden Kılıçdaroğlu unutmasın ki; Türkiye 40'lı yılların tek parti döneminde değil, kitle iletişim araçları her şeyi kaydediyor ve bu millet balık hafızalı değil."

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39