• BIST 9099.05
  • Altın 2324.746
  • Dolar 32.3593
  • Euro 34.9694
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 19 °C

"SANDIKLARI TERÖRİSTLERE TESLİM ETMEK YOK"

"SANDIKLARI TERÖRİSTLERE TESLİM ETMEK YOK"
Başbakan Davutoğlu, Ankara Arena'da AK Parti'nin aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada muhalefet liderlerine meydan okudu.

Başbakan Ahmet Davutoğlu Ankara Arena'da AK Parti seçim beyannamesini açıkladı. Ankara Arena'da önce güncel konularda görüş beyan eden Davutoğlu muhalefet liderlerine yüklendi.

Davutoğlu "Kılıçdaroğlu'nun babayiğitliği nereye kadar biliyor musunuz, yüzde 35’e kadar. Ben ise sizin bir neferiniz olarak, yüzde 35’i burada telaffuz etmektense bu görevi bırakırdım. Yüzde 55 desem, yüzde 45’in gönlüne giremem anlamına gelir. Bizim hedefimiz açıktır, 77 milyonun gönlüne girmek" dedi.

İşte Başbakan'ın konuşmasından satırbaşları:

Bugün sizin karşınıza beyaz kefen giymiş Alparslan gibi çıkıyorum. AK Parti bütün seçimlerden büyük bir zaferle çıktı. Szilere Kurucu genel başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını getirdim. AK Parti tarihi bir yürüyüşün bugün tecessüm etmiş halidir. Burada Fatih'in askerlerini görüyorum. Burada 15'lileri görüyorum.

HERKESİ AYAĞA KALDIRDI

"Şimdi sizden bir ricam var, bu erdemliler hareketinin son erdem abidesi olan, üç dönemi bitmiş olmakla birlikte, bu salonda bulunan ağabeylerinizi, dava öncülerinizi alkışlamanızı ve selamlamanızı istiyorum. Ayağa kalkın ve dava neferlerini selamlayın. Benden çok onları selamlayın. İşte ön sırada oturan erdemliler hareketinin öncüleri var ya size güzel bir örnek oldular.  Şunu da söylüyorum. Onlar sadece kısa bir ara verdiler. Onlar benden daha çok alkışı hak ediyor. Partimizin her kademesinde çalışmaya devam edecekler."

AK Parti bir milli irade hareketidir. Önümüze 13 yılda birçok engel koydular. Bize engel olanlar aynı beddua odasına girdiler.

"BU ÜLKENİN ÇOCUKLARI ADALETSİZLİK YAŞADI"

Bu topraklarda canımızı vermek gerekirse bu topraklarda vereceğiz. Reklamcısını Amerika'dan getiren dışarıdan emir alanlara karşı ben bu toprakların çocuğuyum diyor muyuz?

Türkiye AK Parti dünyada bir adalet hareketidir. Bu toprakların çocukları 28 Şubat'ta her türlü adaletsizliği yaşadı. Bu toprağın çocukları lehçeleri yüzünden adaletsizlik yaşadı. Bu topraklarda yasakların sonu AK Parti ile geldi.

SELAHATTİN DEMİRTAŞ'A HODRİ MEYDAN!

AK Parti bir kalkınma hareketidir. Maltepe meydanından korkanlar kendilerini Kartal'da miting yaptı. Bu bir inşaa beyannamesidir.

HDP'ye bakın: Demirtaş İstanbul'da konuştuğunda barış güvercini, Ağrı'da terörün temsilcisi. Bukalemun siyasetini bırakın mertçe söyleyin.

Silahlı baskıyla Doğu ve Güneydoğu'daki oyları çalarız diyorsanız oradaki vatandaşlarımız neyin ne olduğunu biliyor.

Demirtaş bu sandık düşmanlarına bir şey söylemiyor. Bizi komplo yapmakla suçluyor. Demirtaş çıksın desin ki seçim zamanına kadar hiçbir silahlı baskıyı kabul etmiyoruz desin. O zaman demokraside anlaşırız. İzmir'de barış güvercini, Ağrı'da terörist eyleme destek vermişti. 6-7 Ekim olaylarında bunların gerçek yüzünü gördük. Seçim güvenliği alınacaktır. Demirtaş ve ekibine bir kez daha sesleniyorum: Çıkın ve doğru dürüst siyaset yapın.

"SANDIKLARI TERÖRİSTLERE TESLİM ETMEK YOK"

AK Parti teşkillatına sesleniyorum: Sandıkları teröristlere teslim etmemeye var mısınız?

Bahçeli'ye sesleniyorum: Tüm hesapları bir gerilim olur da tepki oylarını almak. Anadolu insanı kimin milliyetçi olup olmadığını biliyor. Şimdiye kadar tek bir dil kullandım. Bu dil aşk dilidir, muhabbet dilidir.

PAPA'YA DA ÇOK SERT CEVAP!

Tarihi olayları tahrif etme sırasına Papa da girdi. Sayın Papa'ya tekrar sesleniyorum: Papalığın engizisyon mahkemelerinden kaçanlar bu topraklara sıpınmıştır. Tarihi olaylar üzerinden Türkiye'ye şantaj yapılmasına izin vermeyiz.

Muhalefet partilerine sesleniyorum: Seçim meydanlarını fikir harmanları haline getirelim. Alkışlamayı bırakın, alkışlanacak işler yapın. Seçimlerde yüzde 55'e yürüyoruz.

 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39