• BIST 9079.97
  • Altın 2306.679
  • Dolar 32.3389
  • Euro 35.0963
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İstanbul 19 °C

Santos Açık Kapı Bıraktı!

Santos Açık Kapı Bıraktı!
Fenerbahçe'den ayrılarak İngiltere'nin Arsenal takımına transfer olan Andre Santos, basın mensuplarına yaptığı açıklamada transferinin, kariyeri açısından önemli olduğunu söyleyerek Fenerbahçe'ye geri dönüş için açık kapı bıraktığını belirtti.
Fenerbahçe’den ayrılarak İngiltere’nin Arsenal takımına transfer olan Brezilyalı futbolcu Andre Santos İstanbul’a geldi.

İstanbul’da takım arkadaşları, yöneticiler ve teknik heyet ile vedalaşarak yeni takımına katılacak olan Andre Santos, Atatürk Havalimanı’nda basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı.
Arsenal’e transferinin kariyeri açısından önemli bir karar olduğunu ifade eden Brezilyalı futbolcu, Ben burada kendimi evimde hissettim. Bu dönem içinde teklif aldım. Bu teklif sonrasında hem benim, hem kulübün menfaatleri doğrultusunda karar alındı. Verilen destekten dolayı teşekkür ediyorum. Kariyerim açısından önemli bir karardı. Sonuç olarak kulübün menfaatleri doğrultusunda alınan bir karardır dedi.
Andre Santos, gerek Fenerbahçe’nin, gerekse Türk futbolunun içinden geçtiği sıkıntılı durumu hep birlikte takip ettiklerini kaydederek, Ancak bu kararda direkt bunun etkili olduğunu söylemek yanlış olur. Her ne kadar burada mutlu olsam da, kariyerim açısından teklifi değerlendirmem gerektiğini gördüm. Fenerbahçe’yi, Şampiyonlar Ligi’nde devam etmeme haricinde etkileyen bir durum yok. Ligde devam ediyor. Fenerbahçe’de mutluydum. Hem kulübün menfaatleri doğrultusunda olması, hem de kariyerimi olumlu yönde etkileyecek olması nedeniyle ayrılmaya karar verdik.

GERİ DÖNÜŞ HER ZAMAN OLABİLİR''

Brezilyalı futbolcu, Fenerbahçe’den olumlu izlenimler bırakarak ayrıldığını, her zaman için geri dönüşün de olabileceğini dile getirdi.
Eski teknik direktörü Aykut Kocaman’a takımda olduğu süre boyunca verdiği destekten dolayı teşekkür eden Andre Santos, şöyle konuştu:
Kendisi yöneticilerle birlikte Brezilya’ya geldi ve bana güvenerek kapıları açan isim oldu. Burada kaldığım süre içinde bana verebildiği bütün desteği verdi. İyi bir şekilde, mahcup etmeden ayrıldığıma inanıyorum. Bütün yöneticilere, çalışanlara herkese teşekkür etmek istiyorum. Bir basın toplantısı yapıp camiaya ve arkadaşlarıma veda edeceğim. Ön kapıdan çıktığımı düşünüyorum. Kapıların daima açık olduğunu düşünüyorum.
Andre Santos, Fenerbahçe’ye geri dönüş olup olmayacağı yönündeki soruyu ise Kapıları açık bıraktığımı söylemiştim. Bu ülkeyi, insanları, İstanbul’u, bütün takım arkadaşlarımı, kulüp çalışanlarını ve Türk halkını çok seviyorum. Neden geri dönüş olmasın diye yanıtladı.

AA
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39