• BIST 9079.97
  • Altın 2324.674
  • Dolar 32.3542
  • Euro 34.9463
  • Kayseri 8 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 14 °C

Satanistler Şeytana Tapıyor, Kedi Kesiyorlar-Video

Satanistler Şeytana Tapıyor, Kedi Kesiyorlar-Video
Eskişehir'de geçen hafta gerçekleşen kedi öldürme vahşetinin arkasında Satanizm şüphesi var...

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Kadir Çelik'in sunduğu'Objektif' programı Eskişehir'deki kedi öldürme vahşetinin peşine düştü. Olayın altından Satanizm şüphesi çıktı. Kim bu Satanistler? Neden kedi öldürüyorlar? Günah işlemek kötülük yapmak için birbirleriyle yarışan Satanistler Objektif'in bu haftaki yayınında masaya yatırıldı. TEK AMAÇ KÖTÜLÜK 
Satanistler şeytana tapıyor. Onlar için tek amaç kötülük yapmak. Toplumdan kopuk, sorunlu, içine kapanık gençlerin bir bölümü yeni yeni tanımaya başladıkları cinselliği uçlarda yaşamak için Satanist oluyor. 

SEKS ÖN PLANDA 
Kişisel Satanistlerin törenlerinde seks ön plandadır. Çırıl çıplak genç erkekler ortalarına aldıkları genç kızla ilişkiye girerek şeytana hizmet ettiklerine inanıyor. Onlarca erkeğin arasındaki kadın Satanist onlarca erkekle ilişkiye giriyor. Rezilliğin her boyutunun sergilendiği Satanist ayinlerinde ahlaksızlığın her boyutu sınır tanımadan sergileniyor. 

HEDEF: ERGENLİK ÇAĞINDAKİ GENÇLER 
Kişisel Satanistlerin hedefinde ergenlik çağındaki gençler yer alıyor. Ruhsal, zihinsel ve bedensel sorgulamalar içindeki gençleri Satanistler kolaylıkla avladıkları birer yem gibi görüyorlar. 

SEKS VAADLERİYLE GENÇLERİN GÖZLERİ BOYANIYOR 
Satanistler tuzaklarını okullara ve yeraltı barlarına kuruyor. İçki ve uyuşturucu ile tanıştırılan gençlerin gözleri seks vaatleriyle bağlanıp dünyadan koparılıyor. 

SATANİSTLER KEDİ DÜŞMANI 
Hz. Muhammed'i şeytanın kötülüğünden kedinin kurtardığına inanan Satanistler nerede kedi görse hemen gırtlağına yapışıyor. 

BİRBİRLERİNİN KANINI EMİYORLAR 
Satanistler işi öyle azıtıyor ki birbirlerini keserek kanlarını emiyorlar. “Kötülük olsun da nasıl olursa olsun” anlayışı Satanistlerde çok yaygın. 

UYUŞTURUCU MADDELERİ PEYNİR EKMEK GİBİ KULLANIYORLAR 
Satanistler onca kötülüğü ve rezilliği sakin kafayla yapmıyor. Eroin, kokain, esrar ve uyuşturucu hapları satanistlerin peynir, ekmek gibi kullandığı maddeler. 

HER MESLEKTEN İNSAN VAR 
Seks ayinlerinde erkeklerin ortalarına aldıkları kadınla cinsel ilişkiye girmeleri satanizmin olmazsa olmazları arasında. Satanistlerin arasında her meslekten insan var. Hastalıklı ruhlu kişilerin Satanizme katılmalarındaki en büyük neden seks, uyuşturucu ve zevk âlemleri. 

KENDİ ARALARINDA BAKIN NASIL EVLENİYORLAR 
Satanist nikâhlarında izlenen yol ise normal bir kadının ve erkeğin hiçbir şekilde kabul edemeyeceği sapkınlıklardan oluşuyor. Gözünün önünde evleneceği kadının başka birileriyle ilişkiye girdiğini gören Satanist bundan rahatsız olmuyor. Bu kepazelik şeytan gibi Satanistin de hoşuna gidiyor. 

BÜYÜ SIRADAN BİR İŞ 
Kötülükleri üzerine çekmek satanistlerin en büyük gıdası. Büyü ise her zaman yaptıkları sıradan bir iş gibi. 

TAKIM ELBİSE VE KRAVATLA ARAMIZDA DOLAŞIYORLAR 
Satanistler toplum içerisinde kendisini gizlemesini biliyor. Gündüz takım elbiseli, kravatlı aramızda dolaşan Satanistler gece şeytan olup insanlığın üzerine kâbus gibi çöküyor. 



 

 
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39