• BIST 9092.76
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 19 °C

ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER, POLİSİN VE ASKERİN HAREKET SAHASININ GENİŞLETİLMESİNİ İSTİYOR

ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER, POLİSİN VE ASKERİN HAREKET SAHASININ GENİŞLETİLMESİNİ İSTİYOR
ENİŞLETİLMESİNİ İSTİYOR - TÜRKİYE HARP MALULÜ GAZİLER ŞEHİT DUL VE YETİMLERİ DERNEĞİ KAYSERİ ŞUBE BAŞKANI ALİ YAVUZ:

Türkiye Harp Malulü, Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz, " Polisimizin ve askerimizin ellerinin güçlenmesi için iç güvenlik yasasının geçirilmesini ve hareket sahasının genişletilmesi için her türlü yasanın çıkartılmasını istiyoruz" dedi. 
Türkiye Harp Malulü, Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz, "Bugün sabah aldığımız acı haberle yine sarsıldık. Evlerimize ateş düştü. Ciğerlerimiz yandı. 4 tane kahraman polisimiz şehit oldu. Gencecik yaşta yavrular öksüz kaldı, gencecik yaşta eşleri dul kaldı. Annelerimiz ve babalarımız gözleri yaşlı ve oğullarının şehit olduğundan dolayı gurur duyarak üzüntülerini yaşamaktalar. Son 2 ay içerisinde her gün 1 şehit haberi ile uyanır olduk. Her gün şehitlerimizi ve terör olaylarını konuşur olduk. Bu terörün önüne geçilebilmesi için yetkililer bir önlem almıyorlar. Ondan dolayı her gün bir şehit haberi ile uyanıyoruz. Biz her şehit haberi aldığımızda üzülüyoruz ama bizi yönetenler ve siyasi partiler üzülmüyor. Üzülselerdi terörün bitirilmesi için ellerinden geleni yaparlardı" dedi.
Yavuz, "Terör örgütünün propagandasını yapan milletvekilleri terör örgütü üyelerinin leşlerini sırtlarına alarak devletimize ve milletimize meydan okuyorlar ve biz şehit aileleri ile gazileri tahrik ediyorlar. Maalesef bazı basın kuruluşları da buna çanak tutuyorlar. Terör örgütü propagandası yapan vekilleri sanki barış sözcüsü gibi göstererek haberlerini yapmaktadırlar. Terör örgütünü de masumane bir örgüt olarak göstermeye çalışıyorlar. Herkes aklını başına alsın. Bu vatanı karıştırmaya çalışanlar ve yıkmaya çalışanlar karşılarında bizleri bulacaklar. Biz olduğumuz sürece onlara meydanı bırakmayacağız" ifadelerini kullandı.
Başkan Yavuz ayrıca, "Polisimizin ve askerimizin ellerinin güçlenmesi için iç güvenlik yasasının geçirilmesini istiyoruz. Hareket sahasının genişletilmesi için her türlü yasanın çıkartılarak terör örgütü üyelerinin yakalanarak idam edilmesi ve ceza evlerine konulması için gerekenin yapılmasını istiyoruz" diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39