• BIST 9028.09
  • Altın 2295.172
  • Dolar 32.3273
  • Euro 35.0468
  • Kayseri 20 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 22 °C

ŞEHİT ANNESİNE ‘YILIN ANNESİ’ ÖDÜLÜ

ŞEHİT ANNESİNE ‘YILIN ANNESİ’ ÖDÜLÜ
Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, Eylül ayında Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde şehit düşen polis memuru Mustafa Eyüp Darendelioğlu’nun annesi Meral Darendelioğlu’na yılın annesi ödülünü verdi. Duygulu anların yaşandığı törende Başkan Yıldırım, “İnşall
Talas Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Kadın Meclisi tarafından yeniden düzenlenerek hizmete giren Yenidoğan Mahallesi’ndeki Alpaslan Türkeş Parkı içerisinde bulunan kıl çadırda düzenlenen anneler günü programına Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Venhar Pakırtaşı, İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Çetinkaya, çok sayıda kadın ve çocuk katıldı.
Törenin açılışında konuşan Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, sözlerine bütün annelerin anneler gününü kutlayarak başladı. Başkan Yıldırım, bir araya gelmek için böyle günlerin olduğunu belirterek, birlik ve beraberlik içinde olmanın önemine değindi. Yeniden düzenlenerek hizmete giren Alpaslan Türkeş Parkı’nın hayırlı olması dileğinde bulunan Başkan Yıldırım, “Her ne hizmet varsa siz anneler için, kardeşlerimiz için, vatandaşlarımız için var.” dedi.
Konuşmasının sonunda Başkan Yıldırım, 11 Eylül 2011 tarihinde Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde terör örgütünün karakolu basması sonucu çıkan çatışmada şehit düşen polis memuru Mustafa Eyüp Darendelioğlu’nun annesi Meral Darendelioğlu’na yılın annesi ödülünü verdi. AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Venhar Pakırtaşı’nın da birlikte verdiği hediyeyi alan şehidin annesi “Şu an çok duygusal anlar yaşıyorum. Yılın annesi seçtiğiniz için sayın başkanımıza teşekkür ediyorum. Herkesin anneler gününü en içten dileklerimle kutluyorum. Sağlık, mutluluk ve huzur diliyorum.” diye konuştu.
Konuşmaların ardından anneler, öğrenciler tarafından oynanan halkoyunları gösteresi ve çalınan şarkılarla gönüllerince eğlenirken, program Başkan Yıldırım ve beraberindekilerin annelere pilav ayran ikramıyla sone erdi.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39