• BIST 9071.88
  • Altın 2324.344
  • Dolar 32.3615
  • Euro 34.924
  • Kayseri 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 15 °C

ŞEHİTLER DERNEĞİ’NDEN EKE'YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

ŞEHİTLER DERNEĞİ’NDEN EKE'YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
EKE, “ TERÖRLE MÜZAKERE EDENLER TERÖRÜN ARTIŞININ ALT YAPISINA HİZMET EDİYORLAR”
Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mete Eke’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan İl Başkanı Mete Eke, parti olarak şehit ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını belirterek, “terörle mücadele metodu yerine, müzakere yolunu deneyenler isteseler de istemeseler de terörün artışının alt yapısına hizmet etmiş oluyorlar” dedi.

Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mete Eke’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz, yeni görevlerinde Başkan Eke ve ekibine başarılar dileyerek, şehit ailelerinin yaşadıkları sıkıntıları dile getirdi. Şehit Ailelerin en büyük sıkıntısının terörle mücadele olduğunu belirten Yavuz, teröre karşı yeterince önlem alınmıyor ve tavizler veriliyor” dedi. “Son zamanlarda da sık sık şehitlerimizin gelmesi bizleri fazlasıyla üzmektedir” diyen Dernek Başkanı Yavuz, sözlerini şöyle sürdürdü: “Şehit haberlerinden üzüldüğümüz gibi maalesef teröre karşıda yeterince önlem alınmıyor ve tavizler veriliyor. Şehit Anne ve Babalarımız duydukları her şehit haberinde oğlu yeniden şehit olmuş gibi üzülüyorlar. Milliyetçi Hareket Partisi olarak sizlerin bu sıkıntılarımızın takipçisi olacağına inancımız tamdır.”
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mete Eke’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek yaşanılan son terör olaylarını değerlendirdi.

Son on yılda terörün durma noktasından nerelere geldiğinin açıkça ortada olduğunu belirten Başkan Eke, “Türkiye’de son on yıl incelendiğinde terörün durma noktasından nerelere geldiği ortadadır. Terörle mücadele metodu yerine müzakere yolunu deneyenler bu artışın isteseler de istemeseler de alt yapısına hizmet etmiş oluyorlar. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin ilelebet baki kalması anlamında Milliyetçi Hareket Partisi Camiası hizmette sonuna kadar mücadelesini sürdürecektir” dedi.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39