• BIST 9107.39
  • Altın 2325.019
  • Dolar 32.3529
  • Euro 34.9558
  • Kayseri 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 20 °C

ŞEKER GÜREŞÇİLERİ ŞAMPİYONALARDAN MADALYA İLE DÖNDÜ

ŞEKER GÜREŞÇİLERİ ŞAMPİYONALARDAN MADALYA İLE DÖNDÜ
KAYSERİ ŞEKER GÜREŞÇİLERİ ŞAMPİYONALARDAN MADALYA İLE DÖNDÜ

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından Yozgat'ta gerçekleştirilen Yıldız Erkekler Grekoromen Güreş Grup Şampiyonası'ndan Kayseri Şeker Güreş Kulübü 3 madalya ile döndü. 
Yıldız Erkekler Grekoromen Güreş Grup Şampiyonası'na 5 güreşçi ile katılan Kayseri Şeker Güreş Takımından 42 Kiloda Hakan Kızılaslan ve 46 Kiloda Abdullah Toprak altın madalya alırken, 69 Kiloda ise Bronz madalya kazandı.
Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı ve Kayseri Şeker Spor Onursal Başkanı Hüseyin Akay sporcuların başarılarını tebrik ederek birer adet çeyrek altın ile ödüllendirdi.
Kayseri Şeker Spor Kulüp Başkanı ve Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürü Levent Benli de ödül töreninde yapmış olduğu konuşmada, "Kayseri Şeker Kulübünün güreş takımı süper lig de mücadelesini devam ettiriyor. Güreş Antrenörlerimiz Mehmet Turgut, Mustafa Küçük ve Haydar Türkoğlu’nun gayretleriyle güreşçilerimiz geçen hafta Mersin’deki Türkiye Şampiyonasında takım olarak 3. olmayı başardı. Güreşçilerimiz 1 altın, 1 bronz madalya ile başarımız taçlandırdılar. Yozgat’ta yapılan Yıldız Erkekler Grekoromen Güreş Grup Şampiyonasından ise 2 altın 1 bronz madalya ile döndüler. Sporcularımıza sahip çıkma farkındalık yapma adına güreşçilerimizle bir araya geldik. Genel anlamda onları ödüllendirme arzusundaydık. Onlar madalyalarıyla bizi şenlendirdiler. Bizde onlara maddi anlamı küçük de olsa Kayseri Şeker çiftçisinin ve Kayseri Şeker Kurumunun arkalarında olduğunu göstermek adına birer büyük altın ile ödüllendirdik" dedi.
Kendilerine gösterilen ilgiden memnun kalan güreşçiler adına konuşan Emin Öztürk "130 kiloda Türkiye 2 ncisi oldum. Avrupa 2.'liği ve Dünya 3.'cülüğüm var. Kayseri Şeker Spor adına da bu sene güreşmeye başladım. Başkanım sayesinde inşallah daha güzel yerlere geleceğiz. Şu anda A milli takıma gidiyoruz. İstanbul Sarıyer’de kampımız var. 4-6 Nisan'da da uluslar arası eleme turnuvası var. Orada hazırlanıp milli takım adına güreşeceğiz" diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39